Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Τι λένε τα άστρα για πεθερές και νύφες για τον μήνα Δεκέμβρη



Τι λένε τα άστρα για σας αυτό το μήνα; Για να δούμε: Οι ρυθμοί σας παραμένουν χαμηλά και θα έχετε ακόμη την ανάγκη να απομονωθείτε
στο σπίτι σας, μακριά από τις ευθύνες. Η καθημερινότητά σας συνεχίζει να είναι φορτωμένη και κουραστική, φέρνοντας τα εργασιακά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Οι αναποδιές και η κακή σας τύχη υποχωρούν και τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν σύντομα. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις πολλές υποχρεώσεις σας. Ένας καινούργιος φίλος θα αποδειχθεί ιδιαίτερα χρήσιμος αυτό τον μήνα. Βεβαιωθείτε ότι οι σκέψεις που κάνετε για τους άλλους βασίζονται στο ρεαλισμό. Δεν είναι ώρα για λάθη. Η αισιοδοξία θα αλληλοδιαδέχεται την απαισιοδοξία αυτό τον μήνα. Περίοδος γεμάτη συναίσθημα, ευνοούνται τα συναισθηματικά ενώ υπάρχει αρμονία στα επαγγελματικά.


Τι λένε τα άστρα για σας αυτό το μήνα; Για να δούμε: Η καθημερινότητά σας έχει επηρεάσει αρνητικά τον ψυχικό σας κόσμο. Ο μήνας κρύβει αναπάντεχες αλλαγές που θα προκύψουν καθώς και απρόοπτα γεγονότα. Τα πρώτα βήματά σας μακρυά από την οικογένεια είναι δύσκολα αλλά θα τα καταφέρετε. Νεύρα και στρες θα σας κουράσουν. Τα άστρα αυτό το μήνα ενδέχεται να χαλάσουν τις ισορροπίες στις σχέσεις σας. Αν είχατε στο πρόγραμμα κάποιο ταξιδάκι καλό θα είναι να το αναβάλετε για λίγο. Αυτό το μήνα η διάθεσή σας ανεβαίνει και μπορείτε να κάνετε πραγματικότητα κάποια σχέδια ή φιλοδοξίες σας. Είχατε πάντα την ικανότητα να βρίσκετε διεξόδους και να περνάτε όμορφα, αυτό θα κάνετε και το Δεκέμβρη. Οι πολλές ώρες στο γραφείο σάς προκαλούν έντονο στρες.


Οι αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας, γι΄ αυτό το μήνα έχουν ως εξής: Η ενέργεια όσων έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο φαίνεται να είναι πεσμένη. Η περίοδος αυτή είναι ευχάριστη και ο ενθουσιασμός σας μεγάλος. Είστε πραγματικά ζωντανοί και δημιουργικοί. Εσείς που έχετε γεννηθεί κατά την διάρκεια του τρίτου δεκαημέρου, αυτό το μήνα θα νιώθετε κύματα ενέργειας να έρχονται προς το μέρος σας, χρησιμοποιήστε την και μην την αφήνετε να πάει χαμένη. Επικρατεί αναβρασμός στο οικογενειακό σας περιβάλλον, καθώς και αλλαγές στη δουλειά σας. Ευκαιρίες σε εργασιακά ή θέματα υγείας προκύπτουν για σας που έχετε γεννηθεί κατά την διάρκεια του δευτέρου δεκαημέρου. Μια απρόσμενη χείρα βοηθείας μπορεί να έρθει από την οικογένειά σας ή θα πάρετε λεφτά από την ακίνητη περιουσία σας. Διαφωνίες και εκνευρισμοί θα υπάρξουν στο σπίτι.


Οι αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας, γι΄ αυτό το μήνα έχουν ως εξής: Ξεκινά μια περίοδος γεμάτη νέα σχέδια, προοπτικές και εμπειρίες . Η έλλειψη ανασφάλειας και η πίστη στον εαυτό σας, θα σας οδηγήσουν σε σωστές κινήσεις και αποφάσεις. Η διαίσθησή σας θα σας οδηγήσει και η συμπεριφορά του συντρόφου σας θα κρίνει τα πάντα. Αναζητήσετε στιγμές διασκέδασης και χαλάρωσης αυτή την περίοδο. Θα πρέπει να προσέξετε τα έξοδά σας, μην σκορπάτε άσκοπα λεφτά μόνο και μόνο για να ικανοποιήσετε το εγώ σας. Καλό θα ήταν να μείνετε για λίγο μόνοι σας, να ανασυγκροτηθείτε και να κάνετε σκέψεις που μπορούν να βοηθήσουν στην λύση του θέματος που σας απασχολεί τελευταία. Εποχή κατάλληλη για επαφές κοινωνικού τύπου ξεκινά για σας. Καλό θα ήταν να αποφύγετε τις βιαστικές επιλογές.


Τι λένε τα άστρα για σας αυτό το μήνα; Για να δούμε: Καλό θα ήταν να αποφύγετε έντονη καταπόνηση από τη δουλειά σας ή οικονομικές υπερβολές. Αυτό το μήνα θα είστε επικοινωνιακοί, πολύ αισιόδοξοι και θα σας ευχαριστούσε να ξεφύγετε κάνοντας ένα ταξίδι ή κάποιες σπουδές στο εξωτερικό. Ανταποδώστε τα συναισθήματα που οι άλλοι τόσο απλόχερα σας προσφέρουν. Γίνετε αντικειμενικοί στην αντιμετώπιση των προβλημάτων με τους γύρω σας και αναλάβετε τις οικονομικές σας ευθύνες πριν μείνετε στον άσσο. Για άλλη μια φορά έρχεστε σε στενή επαφή με τη δύναμη των συναισθημάτων σας. Οι δυσκολίες απομακρύνονται και πολύ καλές προοπτικές εμφανίζονται στον επαγγελματικό τομέα. Η συμπεριφορά του συντρόφου σας και της οικογένειάς σας, φαίνεται να σας προβληματίζει αυτό το μήνα.


Πάμε να δούμε τις μηνιαίες προβλέψεις: Να είστε σε ετοιμότητα, γιατί μια απρόβλεπτη αλλαγή στο κοντινό σας περιβάλλον έρχεται να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά. Υπάρχει η δυνατότητα να διορθωθούν τυχόν λάθη σας και η καριέρα σας να διαγράψει μια ανοδική πορεία, παρά τις πιέσεις που υπάρχουν στον επαγγελματικό σας χώρο Δεν είστε συγκεντρωμένοι και κάποια σημαντικά πράγματα θα σας ξεφύγουν, με αποτέλεσμα να χάσετε ευκαιρίες κρίσιμες για ην επαγγελματική σας εξέλιξη. Θα μπορούσατε αυτό το μήνα να ξεστομίσετε λόγια που δεν εννοείτε στο σύντροφό σας ή τους συναδέλφους και συνεργάτες σας. Προσοχή, επίσης, και σε υποσχέσεις που δεν έχουν καμία πιθανότητα να γίνουν πραγματικότητα. Οι ερωτικές σας σχέσεις δεν ευνοούνται την περίοδο αυτή, τουλάχιστον όχι στον βαθμό που επιθυμείτε. Το πλανητικό σύστημα θα σας δημιουργήσει προβλήματα σε θέματα εργασίας. Διώξτε την αναποφασιστικότητα που σας βασανίζει και σας απογοητεύει. Οι εντάσεις συνεχίζονται αλλά βελτιώνεται η επικοινωνία με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα.


Τι λένε τα άστρα για σας αυτό το μήνα; Για να δούμε: Για τους ερωτευμένους η ατμόσφαιρα είναι άκρως ερωτική αυτό το μήνα. Θα νιώθετε την επιθυμία να γίνετε πιο δημιουργικοί. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας και θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε πραγματικότητα τα επαγγελματικά σας ενδιαφέροντα που θα σας φέρουν πρόοδο. Παλιά προβλήματα περιορίζουν την εξέλιξη στον επαγγελματικό τομέα αυτών που γεννήθηκαν στο δεύτερο δεκαήμερο. Εσείς των πρώτων 15 ημερών είστε ακόμη προβληματισμένοι με οικογενειακά θέματα. Είναι σημαντικό να είστε προσεκτικοί σε ζητήματα εργασιακά, αφού δεν φημίζεστε για την αντικειμενική σας κρίση. Ηρεμήστε και βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει. Η ικανότητά σας  για λήψη αποφάσεων βελτιώνεται και αρχίζει μια νέα θετική περίοδος για σας σε όλους τους τομείς. Η βιασύνη δεν είναι καλός σύμβουλος.


Πάμε να δούμε τις μηνιαίες προβλέψεις: Ανασφάλειες αναμένονται στο χώρο της εργασίας και στον τομέα των σχέσεων. Εξελίξεις στα προσωπικά και τα επαγγελματικά σάς προβληματίζουν. Ίσως πρέπει να βάλετε κάποια όρια στην διαχείριση των πραγμάτων. Αυτό το μήνα μπορείτε να βγάλετε κάποια συμπεράσματα σχετικά με συναδέλφους και εργασιακά θέματα, ίσως κατανοήσετε τι πάει στραβά και όλα μοιάζουν να μην πάνε μπροστά στην δουλειά σας. Ευκαιρία να διορθώσετε κάποια κακώς κείμενα της ζωής σας και να ανακαλύψετε νέους τρόπους έκφρασης. Καλό θα ήταν να αποφύγετε αντιπαραθέσεις και ασυμφωνίες στο οικογενειακό περιβάλλον, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν πολύ σοβαρές ρήξεις. Οι εντάσεις είναι το κύριο χαρακτηριστικό στην αισθηματική σας ζωή. Πρέπει να κάνετε κάτι για αυτό άμεσα. Η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη εξαιτίας της πλανητικής επιρροής. Αν σας δοθεί η ευκαιρία για μία βόλτα αυτό το μήνα, μην την αφήσετε να πάει χαμένη.


Οι αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας, γι΄ αυτό το μήνα έχουν ως εξής: Μάλλον ήρθε η ώρα να βάλετε κλειδαριά στο ψυγείο! Η αλήθεια θα λάμψει όσο και να προσπαθούν κάποιοι να την κρύψουν. Κι εσείς θα δικαιωθείτε. Δεν φαίνεται να πήρατε χαμπάρι ότι οι διακοπές πια είναι παρελθόν, αφού και τον Δεκέμβρη αυτό που θέλετε είναι να το ρίξετε λίγο έξω και να περάσετε όσο καλύτερα γίνεται. Επιτυχίες επαγγελματικές και κοινωνικές αρχίζουν να φαίνονται στον ορίζοντα. Αν δεν καταφέρετε να αποφύγετε συζητήσεις στον εργασιακό σας χώρο, τουλάχιστον κρατήστε ουδέτερη στάση. Κάποιοι προσπαθούν να σας χρησιμοποιήσουν προς δικό τους όφελος. Θέλετε να χαλαρώσετε στο χώρο σας αλλά κάποιοι δεν σας αφήνουν στην ησυχία σας. Αλλαγές σε σχέση με τις πηγές εισοδήματός σας μπορεί να συμβούν αυτό το μήνα και θα σας προβληματίσουν ιδιαίτερα. Απρόοπτες εξελίξεις στα οικονομικά προκύπτουν για σας που έχετε γεννήθει τις πρώτες μέρες.


Καλό σας μήνα και πάλι κοντά σας με φρέσκες αστρολογικές προβλέψεις: Ευχάριστες εξελίξεις στη δουλειά, προκύπτουν αναπάντεχα για σας που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες. Οι νέες επαγγελματικές υποχρεώσεις που αναλάβατε επισκιάζουν τις ήδη υπάρχουσες, δείξτε προσοχή γιατί δεν θέλετε προβλήματα στην ζωή σας τώρα. Μην επιτρέψετε στην ένταση και τους καυγάδες να σας οδηγήσουν στο χωρισμό. Απογοήτευση δημιουργούν οι οικονομικές αναταραχές για σας που έχετε γεννηθεί κατά τη διάρκεια του δευτέρου δεκαημέρου. Δεν είναι διόλου απίθανο να έχετε μια αναπάντεχη συνάντηση, η οποία θα μπορούσε να εξελιχθεί σε έναν μεγάλο έρωτα. Ελέγξτε πρώτα όλα τα δεδομένα και μετά προχωρήστε βήμα βήμα, προσεκτικά. Η διάθεσή σας έχει τα πάνω της και τα κάτω της και μπορείτε να απευθυνθείτε στους φίλους σας για να σας δώσουν μια θετική ώθηση. Αν στη σχέση σας υπάρχουν προβλήματα επικοινωνίας, δεν αποκλείεται αυτό το μήνα να γίνει η αρχή για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.


Τι λένε τα άστρα για σας αυτό το μήνα; Για να δούμε: Σχεδιάζετε κάποια ανανέωση και αναδιοργάνωση στον επαγγελματικό τομέα, κρατήστε όμως τα σχέδιά σας κρυφά για λίγο ακόμα. Δεν νιώθετε πια ασφαλείς και δυνατοί στο χώρο εργασίας σας, καιρός να αναθερμάνετε τις σχέσεις με τους συναδέλφους σας. Ζητήματα οικονομικά βελτιώνονται και σας δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες οικονομικής φύσεως που σας απασχολούν εδώ και καιρό. Η κοινωνική σας άνοδος, σας δίνει ώθηση και σας βοηθά να κάνετε πραγματικότητα κάποιο σχέδιο. Αυτό το μήνα ετοιμαστείτε θα περάσετε όμορφα με τους φίλους σας. Επωφεληθείτε από ανθρώπους και παλιούς σας συνεργάτες, που μπορεί να σας φανούν χρήσιμοι. Η καθημερινή σας ρουτίνα είναι δύσκολη και εσείς κουρασμένοι και αδύναμοι προσπαθείτε να σταθείτε στα πόδια σας, στην πραγματικότητα θέλετε λίγη ηρεμία και χαλάρωση. Θα συναντήσετε δυσκολίες που προέρχονται από κάποιες επιλογές που κάνατε στο παρελθόν και θα αρχίσετε να αναθεωρείτε πολλές από τις απόψεις σας.


Οι αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας, γι΄ αυτό το μήνα έχουν ως εξής: Εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 10 του μήνα, θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις για μια προσωπική η επαγγελματική σχέση. Έχετε αυτή την περίοδο αυτοπεποίθηση αλλά χρειάζεται προσοχή στις εκτιμήσεις σας για να μην ζήσετε δυσάρεστες καταστάσεις. Αποκαλύψτε τις επιθυμίες σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, αλλά αποφύγετε να δείξετε ότι αποζητάτε την δέσμευση, είναι πολύ νωρίς. Αναπάντεχα έξοδα προκύπτουν για σας που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες και σας αγχώνουν. Ευκαιρίες μπορεί να προκύψουν αλλά θα πρέπει να κάνετε προσεκτικά βήματα. Το να παραδεχτείτε τα λάθη σας ίσως να σας βοηθήσει αυτή την περίοδο, ενώ κάποιες αποφάσεις σχετικές με συγκατοίκηση και γάμο καλό θα ήταν να μην παρθούν αυτή τη στιγμή. Η τύχη είναι με το μέρος σας πλέον, μην είστε ανυπόμονοι και το νερό θα κυλήσει στο αυλάκι. Ρομαντικός προβλέπεται ο μήνας κι εσείς είστε έτοιμοι για νέες περιπέτειες και εμπειρίες.


himaira