Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Ευχαριστήρια επιστολή



Λευκόβρυση, 20 Νοεμβρίου 2011

Προς κ. Δημήτριο Ρουκά
ΚΑΡΕΡΙΝΗ

Θέμα: Ευχαριστίες για 14 Νοε 2011-11-20

Αγαπητέ Κύριε Ρουκά,

Σας ευχαριστούμε που ανταποκριθήκατε πρόθυμα στην πρόσκληση που σας κάναμε μέσω του κ. Δημητρίου Μιχαηλίδη και συμμετείχατε στην συνάντηση-συζήτηση της δεύτερης Δευτέρας της Ένωσης Νέων Αγροτών Κοζάνης στις 14 Νοε 2011, στα Σέρβια Κοζάνης.
Μας ενθουσιάσατε με την απλότητα και την «απομυθοποίηση» των διαδικασιών για να τυροκομήσουμε στην οικογενειακή μας κτηνοτροφική εκμετάλλευση, μόνοι μας. Μας δίνετε κουράγιο στην προσπάθεια για να ανοίξουμε δρόμο προς τους καταναλωτές, με ποιοτικά, αυθεντικά αγροτικά προϊόντα απευθείας από εμάς, τους αγρότες.
Σας παρακαλούμε να μας θεωρείτε φίλους σας και να μας επιτρέψετε να έχουμε την χαρά να σας καλέσουμε και πάλι κοντά μας και για άλλα θέματα της κτηνοτροφίας και των Νέων Αγροτών.
Με την ευκαιρία σας στέλνουμε μερικές δημοσιεύσεις που εντοπίσαμε, που δείχνουν τον ισχυρό αντίκτυπο που είχε η παρουσίαση σας για την οικογενειακή τυροκόμηση, κυρίως από τον ηλεκτρονικό τύπο, όπως στα site: agronews.gr, agrigate.gr, kasmeri.gr, kozan.gr, giapraki.gr, mikrovalto.gr, servianet.gr, ptolemaida.tv, kozani.tv, echetle.info, live-avles.blogspot.com, neaolympos.blogspot.com, kthnotrofia.pblogs.gr, ai-vres.blogspot.com, agrotisgr.blogspot.com και άλλα.
Και πάλι σας ευχαριστούμε και ευχόμαστε να συναντηθούμε την 29/11/2011, που θα επισκεφθούμε την Κατερίνη (κέντρο ΕΚΑΒΗ).

Με εκτίμηση

ο πρόεδρος
Λεωνίδας Αρνίδης
6975765101

ο υπεύθυνος
Σπυρίδων Νίκος
6972903647






Κοιν: κ. Δημήτριο Μιχαηλίδη, τεχν. Σύμβουλο ΠΕΝΑ, 6998282382
κ. Δημήτριο Δαλαμήτρα, πρόεδρο ΕΝΑ Πιερίας