Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Καραμανλικός δηλώνει μέσω facebook ο Γ. Βουλγαράκης

Καραμανλικός δηλώνει μέσω facebook ο Γ. ΒουλγαράκηςΚαι καλεί τον πρώην πρωθυπουργό να κάνει νέο κόμμα
Μέσω facebook «ανανέωσε» το πολιτικό του στίγμα μετά από πολλούς μήνες σιωπής ο Γ.Βουλγαράκης δηλώνοντας «Καραμανλικός» και προτρέποντας τον Κ. Καραμανλή να ενώσει
την κεντροδεξιά δημιουργώντας ένα νέο κόμμα ...«όλα τα άλλα και όλοι οι άλλοι είναι λεπτομέρειες » λέει ο πρώην υπουργός ...
Μάλιστα σε συνέντευξη του στο real fm ο κ.Βουλγαράκης επέμεινε στην ηγετική προσωπικότητα του Κ.Καραμανλής και ούτε λίγο ούτε πολύ «προέβλεψε» ότι το ΠΑΣΟΚ θα κερδίσει και πάλι τις εκλογές υπονοώντας ότι ακριβώς σ αυτό το σημείο πρέπει αν παρέμβει ο πρώην πρωθυπουργός και να «επανενώσει την κεντροδεξιά».
Από την ΝΔ δεν υπήρξε κανένα σχόλιο για την παρέμβαση Βουλγαράκη αν και στο παρασκήνιο ακούστηκαν αρκετά ειρωνικά σχόλια από ηγετικά στελέχη της Συγγρού κυρίως θυμίζοντας ότι ο Γ.Βουλγαράκης δεν είχε για μεγάλο διάστημα τις καλύτερες σχέσεις με τον Κ.Καραμανλή θεωρώντας ότι «τον άδειασε» όταν βρέθηκε κατηγορούμενος.
Το μύνημα του κ. Βουλγαράκη στο facebook:
«Εντάξει λοιπόν, θα σας πω δημόσια αφού μου στέλνετε τόσα μηνύματα: Ο Κ. Καραμανλής θα πρέπει - μετά τις εκλογές, να ξαναμαζέψει όλη την παράταξη σε ένα κόμμα, που δεν ξέρω πως θα λέγεται, αλλά θα είναι ξανά η Μεγάλη Κεντροδεξιά Παράταξη.
Όλα τα άλλα και όλοι οι άλλοι, είναι λεπτομέρειες...»
Και λίγο αργότερα
«Λοιπόν...τωρα που φαίνονται εκλογές με ρωτατε συνέχεια, πρεπει να σας πω οτι ειμαι Καραμανλικός. Ενταξει τώρα;»