Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Στην Μπεσίκτας ο Κόμπε


«Βόμβα μεγατόνων» σκάει στο Ευρωπαικό μπάσκετ αφού σύμφωνα με δημοσίευμα τουρκικής εφημερίδας η Μπεσίκτας συμφώνησε με τον Κόμπε Μπράιαντ.

Ο χορηγός που έψαχνε εναγωνίως η Μπεσίκτας, προκειμένου να πληρώσει το μεγάλο συμβόλαιο του Κόμπε Μπράιαντ βρέθηκε
σύμφωνα με την εφημερίδα Fanatik. Η εφημερίδα έγραψε ότι ο πρόεδρος της Μπεσίκτας, Γιλντιρίμ Ντεμίρορεν, επρόκειτο να πάει την προσεχή εβδομάδα στις ΗΠΑ για τις σχετικές διαπραγματεύσεις, αλλά ότι χτες ξαφνικά είχε μακρά τηλεφωνική συνομιλία με τον Μπράιαντ, ο οποίος τελικά φέρεται να είπε πως την 1η Σεπτεμβρίου θα φτάσει στην Κωνσταντινούπολη. Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι μεταξύ Μπεσίκτας και Μπράιαντ μεσολάβησε η τουρκική αεροπορική εταιρεία, ότι η μεταγραφή θα στοιχίσει στην ομάδα μόνο 300.000 δολάρια και ότι το υπόλοιπο ποσό θα καλυφθεί από την Turkish Airlines.
Η Hurriyet μάλιστα εξασφάλισε δηλώσεις του Μπράιαντ ο οποίος τόνισε πως «η παρουσία των Αϊβερσον και Ντερόν Γουίλιαμς αποτέλεσαν μεγάλο κίνητρο για μένα να επιλέξω την Μπεσίκτας. Επίσης και ο πρόεδρος της ομάδας, Ντεμιρορέν, είναι γνωστός στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η Μπεσίκτας θα είναι για μένα μια νέα εμπειρία και μια περιπέτεια στην καριέρα μου. Παρακολούθησα και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και είδα ότι το κοινό είναι πολύ εκδηλωτικό».
Ο Κόμπε αναμένεται στην Τουρκία την 1η Σεπτεμβρίο.Να σημειωθεί ότι αν και όποτε το λοκ άουτ στο ΝΒΑ λήξει, ο παίκτης θα είναι ελεύθερος να επιστρέψει στους Λέικερς.

Κωστούλας Βασίλειος