Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

«Χτυπάει» Κονέ ο Αιγινιακός! - Στις 7/8 η «πρώτη» - Δοκιμαστικά παικτών

Η ομάδα της βόρειας Πιερίας είναι σε συζητήσεις με τον Ιβοριανό επιθετικό, Μπραχίμα Μπρούνο Κονέ.
Ο Αιγινιακός εξασφάλισε άδεια, στην ομάδα της βόρειας Πιερίας είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για την εξέλιξη αυτή καθώς αυτό τους επιτρέπει να κινηθούν στο μεταγραφικό παζάρι όπως το επιθυμούν. Σύμφωνα με πληροφορίες του Fl News, ο ποδοσφαιριστής που εξετάζεται για τη γραμμή κρούσης είναι ο Μπραχίμα Μπρούνο Κονέ (δεξιά στη φωτ.).
Είναι γεννημένος στις 30 Μαρτίου 1995 και έχει ύψος 1.86. Έχει παίξει στο παρελθόν σε MIKA Aschtarak (Αρμενία), FC Ararat Yerevan (Αρμενία), ενώ μέχρι πρότινος ήταν στην Saint George SA (Αιθιοπία). Οι συζητήσεις είναι προχωρημένες και δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες ο γεννημένος στο Αμπιτζάν φορ να έρθει στην Ελλάδα να υπογράψει.

Στις 7 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η «πρώτη» του Αιγινιακού ενόψει της νέας σεζόν. Δοκιμαστικά παικτών το διήμερο 5-6 Αυγούστου
Η αδειοδότηση του Αιγινιακού, για συμμετοχή άνευ περιορισμών στο πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Football League, σκόρπισε, όπως αναμενόταν, την ικανοποίηση στα στελέχη της ομάδας, καθώς πλέον μπορούν να συνεχίσουν κανονικά τον προγραμματισμό ενόψει του επερχόμενου πρωταθλήματος.
Έτσι, όπως έγινε γνωστό, η πρώτη προπόνηση της ομάδας της Βόρειας Πιερίας θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Δευτέρας 7 Αυγούστου (18:30) στο Δημοτικό Γήπεδο «Γ. Παραλυκίδης».
Μάλιστα, το σαββατοκύριακο που προηγείται, 5 και 6 Αυγούστου, στο «Γ. Παραλυκίδης» ο Αιγινιακός θα πραγματοποιήσει δοκιμαστικά παικτών. Έτσι, όσοι πιστεύουν πως έχουν τις δυνατότητες να αγωνιστούν στην ομάδα της Β. Πιερίας, μπορούν να καλέσουν και να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 6944970982.