Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Στηρίζουμε το δίκαιο αγώνα των συμβασιούχων στους Δήμους για μόνιμη και σταθερή δουλειά

Οι γυναίκες των συλλόγων και ομάδων της ΟΓΕ στηρίζουμε έμπρακτα το δίκαιο αγώνα των συμβασιούχων στους δήμους. Στηρίζουμε τις αγωνιστικές
κινητοποιήσεις των εργαζομένων στους Δήμους και την απεργία με αφορμή την έκδοση απόφασης – κόλαφο του Ελεγκτικού Συνεδρίου, την Παρασκευή 16/6. Η συγκεκριμένη απόφαση επικαλείται το αντεργατικό οπλοστάσιο που ψήφισαν όλες οι κυβερνήσεις για να κρίνει αντισυνταγματική ακόμα και την παράταση των συμβάσεων.
Οι εργαζόμενες και άνεργες γυναίκες γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τι σημαίνει εργασιακές σχέσεις λάστιχο, τι σημαίνει ανασφάλεια, απληρωσιά, ανεργία, η αγωνία για την επιβίωση της οικογένειας.
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!
Καμία απόλυση!
Καλούμε ιδιαίτερα τις εργαζόμενες στους Δήμους να δώσουν το δικό τους αγωνιστικό στίγμα. Με την αγωνιστική συμμετοχή τους να καταδικάσουν την πολιτική που μονιμοποιεί την εργασιακή ζούγκλα, την ανακύκλωση της ανεργίας, τις απαράδεκτες συνθήκες εργασίας χωρίς μέτρα προστασίας του γυναικείου οργανισμού.
Είναι η ίδια πολιτική που κρίνει αντισυνταγματικό το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή δουλειά και στέλνει στην ανεργία χιλιάδες εργαζόμενους και εργαζόμενες, ιδιωτικοποιώντας την καθαριότητα, τον ηλεκτροφωτισμό, το πράσινο κλπ.
Έχει την σφραγίδα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, των κομμάτων –συγκατοίκων της στο 3ο μνημόνιο. Έχει τη στήριξη της πλειοψηφίας των Διοικήσεων των Δήμων.
Εκφράζουμε την έμπρακτη αλληλεγγύη μας στο δίκαιο αγώνα σας.
Με μια ανάσα, μια φωνή παλεύουμε για:
Μόνιμη και σταθερή Δουλειά για όλους –Δουλειά με δικαιώματα!

Ομάδα Γυναικών Κατερίνης