Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

Δήμος Κατερίνης - ΤΕΝ ΤΕΝ RUN 2017: Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για την αθλητική γιορτή της άνοιξης στην Τ.Κ. Μοσχοχωρίου

 Δήμος Κατερίνης: Παράταση εγγραφών στον αγώνα “TEN TEN RUN” έως και την Παρασκευή 26 Μαΐου

Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για την αθλητική γιορτή της άνοιξης στην Τ.Κ. Μοσχοχωρίου

Στην τελική ευθεία οδεύουν οι προετοιμασίες για τον αγώνα δρόμου 10 χλμ., με την επωνυμία «ΤΕΝ-ΤΕΝ RUN 2017» (και τον παιδικό αγώνα δρόμου 1χλμ.), ο οποίος θα διεξαχθεί στην Τ.Κ. Μοσχοχωρίου, την Κυριακή 28 Μαΐου 2017 και ώρα 11:00 π.μ.
Τον αγώνα διοργανώνουν ο Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης και η Τοπική Κοινότητα Μοσχοχωρίου, με την υποστήριξη του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ».

Με απόφασή της η οργανωτική επιτροπή, προκειμένου να ικανοποιήσει την αυξημένη ζήτηση εγγραφών της τελευταίας στιγμής παρατείνει την προθεσμία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής έως και την προσεχή Παρασκευή 26 Μαΐου και ώρα 10:00 π.μ., μέσω της φόρμας εγγραφής στο επισυναπτόμενο link:

Για τους συμμετέχοντες, οι οποίοι έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία εγγραφής τους εντός της προθεσμίας που ορίζει η προκήρυξη (Δευτέρα 22 Μαΐου), θα εκδοθεί προσωποποιημένος αριθμός συμμετοχής (με τυπωμένο το όνομα επάνω στον αριθμό συμμετοχής).


Χρήσιμες πληροφορίες για τους συμμετέχοντες

Αριθμούς συμμετοχής και το chip ηλεκτρονικής χρονομέτρησης μπορείτε να παραλαμβάνετε: την Παρασκευή 26 Μαΐου από τα γραφεία του Ο.Π.Π.Α.Π. Δήμου Κατερίνης, κατά τις ώρες 10:00 π.μ. έως 14:00 και το Σάββατο 27 Μαΐου, κατά τις ώρες 10:00 π.μ. έως 13:00 (Αστική Σχολή, Οδός Ειρήνης 12, τηλ. 2351047445).

Επιπλέον, μπορείτε να παραλαμβάνετε τον αριθμό συμμετοχής σας, κατά την ημέρα του αγώνα και έως τις 10:30 π.μ. στο χώρο εκκίνησης.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ: Για τον Παιδικό αγώνα δρόμου 1 χλμ. η υποβολή δηλώσεων συμμετοχής θα γίνεται την ημέρα του αγώνα από τη γραμματεία (συμπληρώνοντας την υπεύθυνη δήλωση γονικής συναίνεσης), που θα είναι διαθέσιμη, στην αφετηρία, κατά τις ώρες 09:15 έως 10:30 π.μ.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΘΛΗΤΩΝ: Από την κεντρική πλατεία Κατερίνης λεωφορεία του ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ Κατερίνης θα μεριμνήσουν για τη μεταφορά των αθλητών στην αφετηρία του αγώνα. Ειδικότερα, η μεταφορά θα γίνεται σταδιακά από τις 9:30 έως τις 10:15.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Α.Π.Σ. Δρομέων Πιερίας ‘’ΖΕΥΣ’’: www.zeusrunnersclub.gr.


Διοργανωτές, εθελοντές και όλοι οι κάτοικοι, σας περιμένουμε την Κυριακή 28 Μαΐου, στον αγώνα - γιορτή, για τον Δήμο μας και σας υποσχόμαστε μία άρτια διοργάνωση με πολλές εκπλήξεις.


Η οργανωτική επιτροπή