Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΤΗΣ OLYMPIA ELECTRONICS A.E. ΣΤΟ CASTLE HOLIC ΤΗΣ ΣΛΟΒΑΚΙΑΣ

 H OLYMPIA ELECTRONICS A.E. από το 1979 έως και σήμερα, έχει μία  πετυχημένη και ανοδική πορεία στην Ελλάδα και σε 72 χώρες του εξωτερικού.

Τα προϊόντα της έχουν τοποθετηθεί στα μεγαλύτερα έργα της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής, των χωρών του Κόλπου και της Αφρικής, ενώ κοσμούν τους περισσότερους επαγγελματικούς αλλά και ιδιωτικούς χώρους υψηλής αισθητικής της χώρας μας.

Πρόσφατα το φωτιστικό GR-8/LEDs της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. τοποθετήθηκε στο CΑSTLE HOLIC της Σλοβακίας. To Holic είναι μία μικρή πόλη της Σλοβακίας η οποία αναφέρεται για πρώτη φορά το 1205 ως Wywar, που σημαίνει «New Castle». Το κάστρο του Holic είναι ένας πύργος, χτισμένος σε ρυθμό μπαρόκ, που μετά από πολλές καταστροφές λόγω πολέμων, ξαναχτίστηκε με υπέρμετρη πολυτέλεια στα μέσα του 18ου αιώνα, ως μια θερινή κατοικία των Αψβούργων.


Το GR-8/LEDs είναι ένα φωτιστικό ασφαλείας συνεχούς & μη συνεχούς λειτουργίας, με σύγχρονη τεχνολογία LEDs, χαμηλού προφίλ και υψηλής αισθητικής, με αυτονομία έως 3 ώρες και εύκολη εγκατάσταση & τοποθέτηση. Εκτός από την κορυφαία απόδοση φωτισμού, τα LEDs έχουν πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής, πλεονέκτημα που κάνει τα φωτιστικά να έχουν εξαιρετικά χαμηλές απαιτήσεις σχετικά με την αντικατάσταση της λάμπας τους.

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. στοχεύοντας στην ποιότητα συνεχίζει την δυναμική της παρουσία τόσο στον ελλαδικό χώρο όσο και στο εξωτερικό αυξάνοντας τις εξαγωγές της και πετυχαίνοντας γέφυρες συνεργασίας με ολοένα και περισσότερα κράτη.


«Πιστεύουμε στην Ελλάδα – Παράγουμε στην Ελλάδα»