Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Χορηγοί & Υποστηρικτές του Χειμωνιάτικου Ενιπέα

Μεγάλοι χορηγοί του αγώνα θα είναι η εταιρία Salomon Hellas, το εξειδικευμένο κατάστημα αθλητικών ειδών Runner Store και η Εταιρία
Τηλεπικοινωνιών Wind αποδεικνύοντας έμπρακτα τη συνεχή στήριξή τους σε κάθε δράση της διοργάνωσης του Olympus Marathon.
          Χορηγοί επίσης θα είναι, η Εταιρία «Σ. Μεντεκίδης Α.Ε. Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΔΙΟΣ» προμηθεύοντας με το φυσικό μεταλλικό νερό ΔΙΟΣ τους αθλητές, η εταιρία Performance Store με τους ηλεκτρολύτες στον κεντρικό σταθμό υποστήριξης του αγώνα όπου θα καλύψει τις ενεργειακές ανάγκες των αθλητών, η εταιρία Proto Α.Ε. προσφέροντας φρούτα εγγυημένης ποιότητας στους αθλητές. Το Γαστροδρόμιο Εν Ολύμπω, ιδιοκτησίας του Ανδρέα Γάβρη που για ακόμη μια φορά στηρίζει τον αγώνα με την προσφορά του. Οι εταιρίες Αμβροσιάδη,Συρανίδη και Πτηνοπαραγωγή Α.Ε. χορηγούν τα κοτόπουλα για την παρασκευή της κοτόσουπας που προσφέρεται στον τερματισμό των αθλητών και θα αναλάβει όπως κάθε χρόνο, το Εστιατόριο «Ελληνικόν» στο Βαρικό Λιτοχώρου του Σάκη Κουτρούλα. Το μαγαζί «Το κουκί και το ρεβίθι» στο Λιτόχωρο χορηγώντας τα αμύγδαλα στον κεντρικό σταθμό του αγώνα. Το ζαχαροπλαστείο «Λιάγκας» για την προσφορά του γλυκού στον τερματισμό των αθλητών. Την πιτσαρία «Sundays»για την προσφορά της στη διοργάνωση του αγώνα.
          Οι υποστηρικτές του αγώνα οι οποίοι είναι, ο ΕΟΣ Λιτοχώρου, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών & Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Κατερίνης, ο Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών Πιερίας ΣΥΡΑΠ, ο ΕΟΣ Βροντούς, ο ΕΟΣ Καρίτσας, η Ένωση Εθελοντών Πυροσβεστών Δήμου Δίου, ο Σύλλογος Ελλήνων Ορειβατών Λεπτοκαρυάς, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκηςκαι την ομάδαOlympusMountainActivities Κατερίνης.
Τον Χειμωνιάτικο Ενιπέα 2015 στηρίζουν επίσης ως συνδιοργανωτές η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και ο Δήμος Δίου Ολύμπου.
Η προσφορά και η στήριξη των παραπάνω ενισχύει την επίτευξη μιας επιτυχημένης και πλήρους προσφερόμενης διοργάνωσης προς τους συμμετέχοντες του Χειμωνιάτικου Ενιπέα 2015.

Από την Οργανωτική Επιτροπή

του Χειμωνιάτικου Ενιπέα.