Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Δήμος Κατερίνης: Φωτίστηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία ελευθερίας

Δήμος Κατερίνης: Φωτίστηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία ελευθερίας

Το σύνθημα για την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων έδωσε ο Δήμαρχος Σάββας Χιονίδης



Το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο της Κατερίνης, σύμβολο των γιορτών αλλά και της αγάπης, της θαλπωρής και της χαράς άναψε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στην Πλατεία Ελευθερίας, όπου άτομα όλων των ηλικιών, παρά το έντονο κρύο ανταποκρίθηκαν  στο κάλεσμα του Δήμου Κατερίνης και κατέκλυσαν κάθε γωνιά της.


Ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης έδωσε το έναυσμα για τη φωταγώγηση του Δέντρου, δίνοντας το μήνυμα της έναρξης των εορταστικών εκδηλώσεων με σύνθημα «Φωτίζουμε το Δένδρο των Χριστουγέννων… Φωτίζουμε τις καρδιές μας…..».


Επιπλέον, ο Δήμαρχος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το μήνυμα των γιορτών είναι μήνυμα αισιοδοξίας. Εύχομαι σε όλους καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα».


Τον κόσμο που από νωρίς συγκεντρώθηκε στην πλατεία, καλωσόρισε η  πρόεδρος του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης  και εντεταλμένη σύμβουλος Παρθένα Μακρίδου-Παρτσαλίδου, ενώ στο μουσικό εορταστικό κλίμα της βραδιάς πρωταγωνίστησαν οι χριστουγεννιάτικες μουσικές της Φιλαρμονικής του  Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης και οι γνωστές επιτυχίες, που ερμήνευσε το μουσικό σχήμα των «Theo Fokas & Fay Millioti Live».


Η στολισμένη φάτνη και ο φωτεινός διάκοσμος του πεζόδρομου και της κεντρικής πλατείας, τα κόκκινα μπαλόνια και οι σοκολατένιες λιχουδιές που μοιράστηκαν σε όλα τα παιδιά συμπλήρωσαν το όμορφο εορταστικό σκηνικό της εκδήλωσης.





Οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Κατερίνης θα διαρκέσουν έως τις 6 Ιανουαρίου.