Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. αρωγός της εκπαίδευσης

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E., η μοναδική αμιγώς ελληνική επιχείρηση κατασκευής ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, έχει θέσει την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη ως
αναπόσπαστο και βασικό στοιχείο του στρατηγικού της σχεδιασμού, αναλαμβάνοντας υπεύθυνες πρωτοβουλίες και κάνοντας πράξεις τις ιδέες της. Κύριο μέλημα της εταιρείας είναι να προχωράει ένα βήμα μπροστά υιοθετώντας έναν κώδικα δεοντολογίας που προάγει την ποιότητα ζωής, την επιμόρφωση των εργαζομένων και κυρίως την εκπαίδευση. Για τον λόγο αυτό στηρίζει έμπρακτα την προσπάθεια των εκπαιδευτικών και την δίψα προς μάθηση των μαθητών, παρέχοντας ξενάγηση στις εγκαταστάσεις της προς σχολεία και προσφέροντας ταμπλό με προϊόντα της σε σχολικά συγκροτήματα που περιλαμβάνουν τμήματα ηλεκτρονικής και ηλεκτρολογίας.

Από τις αρχές του 2015 επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις μας και ξεναγήθηκαν τα ακόλουθα σχολικά συγκροτήματα:

·         1ο ΕΠΑΛ Αλεξάνδρειας
·         1ο ΕΠΑΛ Βεροίας
·         1ο  ΕΠΑΛ Καλαμαριάς
·         1ο ΕΠΑΛ Γιαννιτσών
·         1ο ΕΠΑΛ Κατερίνης

Από τον Σεπτέμβριο του 2015 έως και σήμερα η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. πρόσφερε τα προϊόντα της προς εκπαίδευση, στα παρακάτω εκπαιδευτικά ιδρύματα:

  • 1ο ΕΠΑΛ Ρόδου (τομέας ηλεκτρονικών)
  • ΕΠΑΛ Νιγρίτας Σερρών
  • Εργαστηριακό Κέντρο Κατερίνης
  • 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Ηρακλείου Κρήτης
  • 1ο Ε.Κ. – ΕΠΑΛ Νάουσας
  • ΕΠΑΛ Αλμυρού

Τα στελέχη της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. έχουν πραγματοποιήσει τεχνικά σεμινάρια σε σχολικές εγκαταστάσεις σχολείων και Ι.Ε.Κ. (π.χ. Ι.Ε.Κ. ΞΥΝΗ, Ι.Ε.Κ. ΑΚΜΗ κ.τ.λ.). Επίσης η ΟLYMPIA ELECTRONICS A.E. βοηθά τους φοιτητές των ΤΕΙ για την πραγματοποίηση της πρακτικής τους άσκησης, απασχολώντας τους στο τμήμα παραγωγής της εταιρείας, ενώ τα τελευταία χρόνια υλοποιούνται προγράμματα VOUCHER αποφοίτων ΤΕΙ και ΑΕΙ. Αξιοσημείωτη είναι και η οικονομική ενίσχυση της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. σε δραστηριότητες σχολείων της τοπικής κοινωνίας της Βόρειας Πιερίας.

      Για την
OLYMPIA ELECTRONICS A.E., η εκπαίδευση είναι ο θεμέλιος λίθος για την δημιουργία μίας υγιούς και ισχυρής κοινωνίας και με χαρά στηρίζει κάθε προσπάθεια που αποσκοπεί στην βελτίωσή της και στην εύρυθμη λειτουργία της.


H OLYMPIA ELECTRONICS A.E. έχει βαθιά ριζωμένη ως εταιρική φιλοσοφία το δόγμα «Πιστεύουμε στην Ελλάδα – Παράγουμε στην Ελλάδα».