Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Eξόρμηση Μελών του Ενοριακού Φιλοπτώχου Ταμείου και της Μικτής χορωδίας του Ιερού Καθεδρικού Ναού Θείας Αναλήψεως για τη συλλογή ελαιοκάρπων

Με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ.κ. Γεώργιου, για 3η συνεχή χρονιά  πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 17
Νοεμβρίου 2015, εθελοντική εξόρμηση των  Μελών του Ενοριακού Φιλοπτώχου Ταμείου και της Μικτής χορωδίας του Ιερού Καθεδρικού Ναού Θείας Αναλήψεως  για τη συλλογή ελαιοκάρπων.
  
Με την  πρωτοβουλία και καθοδήγηση του Πρωτ. Νικολάου Ι. Φωτίου Εφημερίου του Ιερού Ναού, οι εθελοντές μετέβησαν πλησίον της ιστορικής έδρας της Ιεράς Μητροπόλεως, στο Κίτρους για την συγκομιδή και εξαγωγή ελαιολάδου υπέρ ενισχύσεως των αναγκών του Φιλόπτωχου Ταμείου της Ενορίας.
Σε μια εποχή που η κοινωνία δοκιμάζεται από την οικονομική κρίση η οποία κοινωνία έχει γίνει βαθύτατα ανθρωπιστική, η αλληλεγγύη όλων μας ενάντια σε αυτό φαινόμενο είναι επιβεβλημένη.
Ο Πρόεδρος Αρχιμ. Βαρνάβας Λεοντιάδης και τα μέλη της Διοικούσης Επιτροπής του Ενοριακού Φιλοπτώχου Ταμείου  του Ιερού Καθεδρικού Ναού Θείας Αναλήψεως Κατερίνης, δημοσίως επαινούν όλους τους εθελοντές και τις εθελόντριες καθώς και τον π. Νικόλαο Φωτίου για την όλη προσπάθεια τους και ευγνωμόνως  ευχαριστούν τον κ. Αστέριο Κρίτο για την ευγενή παραχώρηση του ελαιώνα του για το σκοπό αυτό.
Οι δραστικότατες πρεσβείες στο θρόνο του Αγίου Θεού, της πολιούχου και προστάτιδας  της πόλεως μας  Αγίας Μεγαλομάρτυρας Αικατερίνης της Πανσόφου να συνοδεύουν τον καθένα ξεχωριστά αλλά και τις οικογένειες τους.
Ευχόμαστε πραγματικά να συνεχίσουν  να πραγματοποιούνται  τέτοιε προσπάθειες και εθελοντικές δράσεις.



                                                                                                                   Εκ Του  Ιερού Ναού