Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Σπουδές Μανικιούρ Πεντικιούρ

Σπουδές Μανικιούρ Πεντικιούρ
Από το ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης!


Το ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ, μέλος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, με 32 έτη επιτυχημένης πορείας και συνεπή προσανατολισμό στην ποιοτική εκπαίδευση, ανακοινώνει την έναρξη του εξειδικευμένου σεμιναρίουManicure – Pedicureστη Θεσσαλονίκη.
Aναλυτικά, ταπρογράμματα σπουδών είναι τα εξής:
-        Μανικιούρ
-        Πεντικιούρ
-        Ονυχοπλαστική
-        Nail Art
Στόχος του προγράμματος είναι οι απόφοιτοι να έχουν θεωρητική και πρακτική κατάρτιση, καθώς επίσης  και εξειδικευμένες γνώσεις, σχετικά με τα νέα προϊόντα που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά, τις νέες τάσεις της μόδας, αλλά και τις πιο πρόσφατες τεχνικές εφαρμογής, αποκτώντας τα ανταγωνιστικότερα εφόδια για την αγορά εργασίας!
Τα σεμινάρια απευθύνονται σε αποφοίτους ιδιωτικών και δημοσίων ΙΕΚ, αποφοίτους ΟΑΕΔ, αποφοίτους των ΕΠΑΛ , ΕΠΑΣ, αποφοίτους Τ.Ε.Ι., σε εργαζόμενους στον τομέα αισθητικής, καθώς και σε οποιονδήποτε επιθυμεί να επεκτείνει τις γνώσεις του στον τομέα τηςομορφιάς.
Το ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ, πάντα πρωτοπορεί και καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των σπουδαστών αλλά και των πιο ενημερωμένων και εξειδικευμένων επαγγελματιών, αφουγγραζόμενο τις αλλαγές και τις νέες τάσεις της αγοράς.


Πληροφορίες:
ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη, Τ: 2310 552406