Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Οι καλλιτέχνες της Πιερίας σε εκδήλωση για τον Πέτρο Καλέση

 "Πήραμε την απόφαση να βοηθήσουμε όλοι μαζί έναν καλό μας φίλο και συνάδελφο του οποίου η υγεία και η καθημερινότητα δοκιμάζεται.
Ο Πέτρος Καλέσης αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια έναν από τους αγαπημένους καλλιτέχνες
τους είδους του στην περιοχή μας. Καλλιτεχνική φιγούρα η οποία έχει συνδυαστεί με το καλό παλιό λαϊκό τραγούδι και τις ανάλογες μουσικές νύχτες σε διάφορα μαγαζιά της Πιερίας, οι οποίες τελείωναν σε κέντρα, ταβέρνες και καφέ αργά τις πρωινές ώρες.
Ο γνωστός τροβαδούρος πλέον δεν διανύει και τις καλύτερες ημέρες της καθημερινότητας του αφού ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας τον έχει καθηλώσει στην απραξία. Εμείς λοιπόν οι φίλοι και συνάδελφοι του, όλοι μας καλλιτέχνες της περιοχής μας που συνεργαστήκαμε στο παρελθόν μαζί του και άλλοι που δεν είχαμε την χαρά να συνεργαστούμε, διοργανώνουμε μια εκδήλωση προς τιμήν του με την οποία θα προσπαθήσουμε να του προσθέσουμε ξανά το χαμόγελο στα χείλη και να στηρίξουμε ηθικά και υλικά τον αγώνα του για μια ανθρώπινη καθημερινότητα.


Κανείς δε ξέρει η ζωή πως τα φέρνει. Πολλά από τα τραγούδια που έχουμε παίξει ή τραγουδήσει, είναι βγαλμένα από την ίδια μας τη ζωή. Οπότε έχουμε όλοι μας την υποχρέωση να σταθούμε στο πλευρό του Πέτρου Καλέση και να αποδείξουμε ότι στα δύσκολα δεν είναι κανένας μας μόνος και είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ…
Περιμένουμε και όλους εσάς που ακούτε τη μουσική και τα τραγούδια μας.
Σας θέλουμε μαζί μας όπως είστε πάντα κοντά μας, ώστε να στηρίξουμε και να τιμήσουμε έναν από εμάς. 
Έναν άνθρωπο που εδώ και πολλά χρόνια έβαζε χρώμα και στόλιζε με νότες τις νύχτες σας.
Κυριακή 15 Μαρτίου στις 2 το μεσημέρι στο κέντρο διασκέδασης «ΘΕΑΜΑ».
Τιμή πρόσκλησης με ποτό και φρούτο 10 ευρώ.
*Προσκλήσεις μπορείτε να προμηθευτείτε από την είσοδο την ημέρα της εκδήλωσης."