Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ: ΓΙΟΡΤΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

Στο Α΄ Δ.Α.Κ. Κατερίνης
ΓΙΟΡΤΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ
Την Τετάρτη 11-3-2015 στις 4:00 μ.μ.

  
            Στην Κατερίνη επικεντρώνεται το ενδιαφέρον των φιλάθλων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του Νομού εν όψει του τελικού του κυπέλλου της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ που φιλοξενείτε την Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015 στις 4:00 μ.μ. στο Α΄ Δ.Α.Κ.
            Πανέτοιμοι από κάθε πλευρά, τόσο η επιτροπή πρωταθλήματος και κυπέλλου της Ε.Π.Σ.Π., όσο και οι δύο ομάδες που συμμετέχουν στον τελικό, ο Διαγόρας Σεβαστής και Πύδνας Κίτρους αναμένουν την πολυπληθή παρουσία των φιλάθλων για να τους χαρίσουν έναν αγώνα που θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες όλων, οργανωτικά και αγωνιστικά.
            Όπως είναι γνωστό ο τελικός κυπέλλου 2014-15 της Ε.Π.Σ.Π. είχε προγραμματισθεί στα πλαίσια της αποκεντρωμένης φιλοσοφίας της ένωσης να διεξαχθεί στο Δημοτικό γήπεδο του Αιγινίου. Οι έντονες βροχοπτώσεις και ο κυριακάτικος αγώνας πρωταθλήματος Αιγινιακού-Πιερικού κατέστησαν ακατάλληλο τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Αιγινίου, έτσι ώστε με τη σύμφωνη γνώμη όλων, συναποφασίστηκε η μεταφορά του αγώνα στο Α΄ Δ.Α.Κ. Κατερίνης, χωρίς να αλλάζει το υπόλοιπο τελετουργικό μέρος.
            Ο αγώνας πραγματοποιείται στη σκιά ενός πρόσφατου τραγικού γεγονότος που σημάδεψε και λύπησε την οικογένεια του ποδοσφαίρου της Πιερίας. Πρόκειται για την απώλεια σε τροχαίο ατύχημα του νεαρού ποδοσφαιριστή της ομάδας Μακεδόνες Πιερίων της Ρητίνης Βασίλη Δάλλα, στη μνήμη του οποίου διεξάγεται ο τελικός. Με αίσθημα ευαισθησίας οι διοργανωτές, οι ομάδες,  οι διαιτητές και οι παρατηρητές αποφάσισαν να αποποιηθούν των οικονομικών τους δικαιωμάτων και όλα τα έσοδα του αγώνα να δοθούν στην οικογένεια του αδικοχαμένου Βασίλη.
            Στο περιθώριο του αγώνα η Ε.Π.Σ.Π. θα τιμήσει την οικογένεια του αείμνηστου παράγοντα του Αιγινίου Ιωάννη Παραλυκίδη καθώς και τον Αιγινιακό για την προσφορά και των δύο στο ποδόσφαιρο.
            Επίσης και φέτος οι εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας θα αναδείξουν τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή του τελικού, τον MVP.
            Με κεντρικό και κατευθυντήριο σύνθημα «ήμουν και εγώ εκεί» η ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ προσκαλεί τους φιλάθλους να τιμήσουν με την παρουσία τους τις αγωνιστικές προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Διαγόρα και της Πύδνας και όλοι μαζί να χειροκροτήσουμε το νικητή που θα είναι το Πιερικό ποδόσφαιρο.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ
ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ – ΘΕΟΔΩΡΟΥ – ΓΙΑΜΟΥΖΗΣ
4ος Διαιτητής – ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ
Παρατηρητές: ΣΚΕΝΔΡΑΣ - ΛΑΙΟΣ