Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Υποψήφιοι ευρωβουλευτές που δεν προβάλουν τα ΜΜΕ

ΜΟΥΤΣΑΤΣΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ – ΝΕΚΤΑΡΙΑ (ΕΠΑΜ)

Η Κατερίνα Μουτσάτσου γεννήθηκε στο Μοντερεί της Καλιφόρνιας όπου σπουδαζε ο πατέρας της σταλμένος από το Πολεμικό Ναυτικό. Εκεί έζησε μόλις δύο μήνες. Είναι απόφοιτη του Lycee Francais d’Athenes και μετά έφυγε στο Παρίσι για σπουδές στη Σορβόνη, στη Σχολή Θεατρικών Σπουδών της Φιλοσοφικής. Παράλληλα παρακολουθούσε μαθήματα υποκριτικής και χορού.
Έζησε 5 χρόνια στη Γαλλία, μετά στην Κωνσταντινούπολη και έπειτα πάλι στη χώρα μας όπου ξεκίνησε να παίζει σε αρκετές τηλεοπτικές παραγωγές, το θέατρο αλλά και τον κινηματογράφο.

ΜΠΟΥΡΑΝΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Κωνσταντίνου – ΦΕΝΕΚΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του Γεωργίου (κοινωνία αξιών 

Ο Δημήτρης Μπουραντάς είναι καθηγητής του Μάνατζμεντ, Διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Διοίκησης Επιχειρήσεων για στελέχη (Executive MBA) και Διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος (MSc) Διοίκησης Ανθρωπίνων Πόρων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Ο Στέλιος Φενέκος είναι υποναύαρχος του Πολεμικού Ναυτικού ε.α.(1975-2010), πολιτικός, ιδρυτικό μέλος και αντιπροεδρος σήμερα του πολιτικου κόμματος κοινωνία αξιών που ιδρύθηκε το Μάϊο του 2012. Υπήρξε επίσης γνωστος αθλητής του μπάσκετ σε ομάδες της Α’ εθνικής κατηγορίας την περίοδο 1973-1991, (Παναθηναϊκό, Σπόρτιγκ, Μαρούσι, Λάρισα, Μίλωνα) και σε εθνικές αντιπροσωπευτικές ομάδες της χώρας μας. Διετέλεσε Πρόεδρος στο αθλητικό σύλλογο Α.Ο. Σπόρτιγκ το διάστημα 2010-11.

ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Νικολάου (Έλληνες Ευρωπαίοι Πολίτες

Από το 2004 είναι μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου εκπροσωπώντας τους Ελευθέρους Δημοκράτες. Το 2007 ψηφίστηκε ως ευρωβουλευτή της χρονιάς.

ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ του Θεμιστοκλή (ΕΠΑΜ

Ο Λεωνίδας Χρυσανθόπουλος υπήρξε ο πρώτος Έλληνας πρέσβης στην Αρμενία το 1993. Διετέλεσε επίσης πρέσβης στη Βαρσοβία το 1996 και στην Οττάβα το 2000. Υπηρέτησε εξάλλου στη Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Ελλάδας στον ΟΗΕ, στην Ευρωπαϊκή Ένωση, Γενικός Πρόξενος στην Κωνσταντινούπολη, στην Πρεσβεία Πεκίνου. Στο υπουργείο Εξωτερικών υπήρξε γενικός διευθυντής διμερών και πολυμερών οικονομικών υποθέσεων. Το 2006 εκλέχτηκε από τα 12 κράτη του Οργανισμού Συνεργασίας Ευξείνου Πόντου (ΟΣΕΠ) ως γενικός γραμματέας του Οργανισμού και επανεξελέγη στη θέση αυτή το 2009.
Έγινε  ευρύτερα γνωστός στο διαδίκτυο για την αποκάλυψη του αναφορικά με την συμμετοχή και δράση ξένου μισθοφορικού στρατού (την εταιρεία υπηρεσιών ιδιωτικού στρατού «Academi», γνωστή και με το πρώην όνομά της «Blackwater») ως δύναμη καταστολής στην Ελλάδα.

ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Γεωργίου (ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ)

Ο Χ. Χρηστίδης υπηρέτησε στα Τεθωρακισμένα, στις Ειδικές Δυνάμεις και στην Αεροπορία Στρατού, σε θέσεις ανάλογα με τον κατεχόμενο βαθμό. Αποστρατεύθηκε με αίτησή του το 2006, με τον βαθμό του Αντισυνταγματάρχη.
Μιλάει άπταιστα την αγγλική και τη γαλλική σε επίπεδο επικοινωνίας. Μετά την αποστρατεία του δραστηριοποιήθηκε ως επιχειρηματίας, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος σε ΑΕ.

ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ(ΑΛΕΚΟΣ) του Νικολάου (ΣΧΕΔΙΟ Β ́)

Ο Αλέκος Αλαβάνος διετέλεσε ευρωβουλευτής του ΚΚΕ και πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς. Διετέλεσε επίσης πρόεδρος του μεγαλύτερου κόμματος του ΣυΡιζΑ, του Συνασπισμού της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας, από το Δεκέμβριο του 2004 έως το Φεβρουάριο του 2008. Στις βουλευτικές εκλογές του Οκτωβρίου του 2009 αποφάσισε να μην είναι υποψήφιος βουλευτής.

ΚΟΚΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Λέανδρου (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΠΥΡΙΚΑΥΣΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ – ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ)

Ο Γιώργος Κόκκας είναι δικηγόρος και χειρίστηκε με επιτυχία σημαντικές υποθέσεις της ΕΡΤ Α.Ε., των οικολογικών οργανώσεων Θεσσαλονίκης στο ΣτΕ, χρηματοοικονομικές υποθέσεις της παρατράπεζας Γλυφάδας και των κατόχων ομολόγων Lehman Brothers, την πρόσφατη απόφαση ενάντια στην συνταγματικότητα του «χαρατσιού» της ΔΕΗ στον Άρειο Πάγο κλπ.
Την 13-02-2013 από τα θεωρεία της Βουλής διεκδίκησε με ακτιβισμό την έκφραση των απόψεων των Ελλήνων Πολιτών ενάντια στο β’ Μνημόνιο της Κυβέρνησης Παπαδήμου. Είναι εμπνευστής και Γενικός Συντονιστής του « ΔΗΜΟΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΛΙΤΩΝ» (www.dimovoulio.gr)
Λογοκριμένοι είναι σχεδόν όλοι οι υποψήφιοι αλλά και πολλοί συνδυασμοί. Εγώ σας έδειξα ενδεικτικά και μόνο, μερικούς που βρήκα ρίχνοντας μια γρήγορη ματιά στο youtube. Ψάξτε και εσείς και μην περιμένετε από τα ΜΜΕ να σας ενημερώνουν γιατί δεν θα το κάνουν. Τα ΜΜΕ μεγάλης εμβέλειας παρουσιαζόμουν 5 – 10 εκλεκτούς τους και κανέναν άλλον. Γι΄αυτό αν θέλετε να βρείτε τον άνθρωπο που σας κάνει, ψάξτε τον μόνοι σας.  

Κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε όλους τους υποψήφιους, τα βιογραφικά και όλους τους συνδυασμούς.


http://justiceforgreece.wordpress.com