Εκεί, στον αμπελώνα και το οινοποιείο προς το Παλιό Κεραμίδι, ο Δημήτρης Παπαγιαννούλης ξενάγησε το δημοσιογράφο Βασίλη Λεβέντη στις σύγχρονές τους εγκαταστάσεις όπου γίνεται η παραγωγή και η εμφιάλωση του γνωστού κρασιού «ΚΕΡΑΜΟΣ».
Ο Δημήτρης μαζί με τον πατέρα του Κωνσταντίνο έχουν ένα σύγχρονο οικογενειακό οινοποιείο και το μεράκι και η αγάπη γι΄ αυτό με το εύγευστο προϊόν, θα έχουν αναμφισβήτητα ικανοποιητικά αποτελέσματα.
Στις φωτογραφίες το αμπέλι και το οινοποιείο, όπου ο Κώστας Παπαγιαννούλης που έχει και τις εκδόσεις «ΤΕΡΤΙΟΣ» έδωσε στη δημοσιογραφική αποστολή, μαζί μα τα κρασιά, από ένα αναμνηστικό βιβλίο.