Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ-ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΠΟΝΟ

O Δημητρης Χατζηχρηστος γεννηθηκε και μεγαλωσε στην Θεσσαλονικη στις  1  Αυγουστου Απο πολυ μικρη ηλικια αρχισε να ασχολειτε με τη μουσικη και το
τραγουδι. Η πρωτη επαγγελματικη του επαφη ηταν σε ηλικια 16 ετων και εκτοτε εχει συνεργαστει με πολλους επωνυμους καλλιτεχνες. Καθως και με πολλους αξιολογους μουσικους παραλληλα κυκλοφορησε τα 2 του τραγουδια Οπως εισαι φυγε του Στιχοι-Μουσικη Γιωργου Δρουγκα οπου εκανε αισθηση...Και το Δεν εισαι εδω .Στιχοι-Μουσικη Δημητρης Μπιναζης.
Σήμερα επιστρέφει, ανανεωμένος με νέο τραγούδι,  σε στίχους και  μουσικη που υπογραφει ο ιδιος με τιτλο ΄΄Δωσε μου πονο΄΄ .Τραγούδι  που θα αγαπήσετε με το πρώτο άκουσμά  εσείς και οι ακροατές του σταθμού σας και θα πάρουν μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά σας.O  Δημητρης Χατζηχρηστος είναι από τα γνωστά πρόσωπα στην ελληνική δισκογραφία που έρχεται να μας κερδίσει με την φωνή του, τις μουσικές του και τα τραγούδια του.Αναζητείστε τον στις ζωντανές της εμφανίσεις και απολαύστε μια σπουδαία φωνή του ελληνικού τραγουδιού.

                                          Δειτε στο youtube το VIDEO CLIP