Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Μαρσέλο Πέντα: «Είμαστε σαν μία οικογένεια στον Αιγινιακό»

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Αιγινιακό
Εμφανώς αισιόδοξος αλλά και πάντα κρατώντας χαμηλά τη μπάλα, όπως και μέσα στο γήπεδο, ο ποδοσφαιριστής του Αιγινιακού Μαρσέλο Πέντα μιλάει για όλα στην επίσημη ιστοσελίδα της
ομάδας aiginiakos.gr . Ο 28χρονος Αργεντινός αναφέρεται αρχικά στην ομάδα  τώρα αλλά και για το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια, για τους υπόλοιπους συλλόγους του ομίλου αλλά και για την ερχόμενη αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.
Για τα αποτελέσματα και αλλά και γενικότερα για την ομάδα:
«Μέχρι τώρα με τα υπόλοιπα παιδιά έχουμε μια πολύ καλή σχέση και είμαστε σαν οικογένεια. Αυτό συμβαίνει επίσης και με το υπόλοιπο τιμ, την διοίκηση αλλά και τον πρόεδρο. Όσον αφορά τα αποτελέσματα που είχαμε ως τώρα θεωρώ ότι δεν έχουμε πάρει τους βαθμούς που αξίζουμε, όμως δείξαμε ότι με την κατάλληλα δουλειά και προσπάθεια αυτό το ανατρέψαμε κι αν συνεχίσουμε έτσι θα πάμε ακόμα καλύτερα».
Για τις υπόλοιπες ομάδες του Βορείου Ομίλου τόνισε:
«Πιστεύω ότι οι όλες οι ομάδες τις οποίες αντιμετωπίσαμε μέχρι τώρα είχαν τη δυσκολία τους η κάθε μία ξεχωριστά. Δεν μπορούμε να πούμε ότι υπάρχει διαφορά στα παιχνίδια που είναι όλα δύσκολα και σημαντικά, ενώ δεν υπάρχει και μεγάλη διαφορά στη βαθμολογία που ανεβάζει ακόμα περισσότερο τον δείκτη δυσκολίας. Νομίζω ότι αν εμείς παίζουμε καλά δεν θα αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα».
Για την επόμενη αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς ανέφερε:
«Αυτή τη στιγμή έχουμε ανεβασμένη ψυχολογία μετά από το «διπλό» μέσα στη Κέρκυρα και πρέπει περισσότερο να σκεφτούμε εμείς τι μπορούμε να κάνουμε στο συγκεκριμένο  παιχνίδι. Αν είμαστε σε καλή μέρα και δείξουμε την ανάλογη σοβαρότητα δεν νομίζω ότι θα έχουμε κάποιο πρόβλημα».