Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Ανάβουμε Το Φιτίλι Με Στοιχεία Φωτιά Που Θα Τινάξει Το “Σύστημα” Στον Αέρα..!

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... madatoforos
Οι Έλληνες έχουμε δεχτεί τα 4 τελευταία χρόνια μία τελείως άδικη όσο και πρωτοφανή επίθεση.
Η επίθεση είναι ολομέτωπη και μας έχει οδηγήσει αναμφισβήτητα σε μία πολυεπίπεδη κρίση. Είναι επίθεση κατά της ελληνικής μας γλώσσας, κατά της ελληνικής μας ιστορίας, κατά του ελληνικού
πολιτισμού, κατά της ελληνικής οικονομίας, κατά της ελληνικής θρησκείας, κατά της εθνικής μας ταυτότητας και κατά της εθνικής μας κυριαρχίας.
Δεχθήκαμε ακόμα βίαιες προσαρμογές και έναν άδικο διεθνή εξευτελισμό και λεκτική κακοποίηση, από ανθελληνικά ξένα κέντρα τύπου και ξένες κυβερνήσεις.
Και εύλογα αναρωτιέται κανείς: ΜΑ ΚΑΛΑ, ΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΙΣΟΣ;
Δεν υπάρχει κανένα κράτος και κανένα έθνος, που να έχει δεχτεί τέτοια επίθεση στην ιστορία της ανθρωπότητας. Δεν υπάρχει και κανένα κράτος και κανένα έθνος όμως, που θα είχε αντέξει μία τέτοια επίθεση.
Και η Ελλάδα αντιστάθηκε, άντεξε και αντέχει, δείχνοντας ότι έχουμε σαν λαός αστείρευτα αποθέματα ψυχικής δύναμης. Γιατί μόνο με την δύναμη της ψυχής αντιμετωπίζεται μια τέτοια πρωτόγνωρη επίθεση.
Και η αντοχή μας τους ανάγκασε όλους, να βγάλουν τις μάσκες και να δείξουν το αληθινό τους πρόσωπο, όλοι οι “φίλοι” και οι εταίροι.
Γεμίσαμε και εντός της χώρας, από ανθέλληνες και μισέλληνες, που βρίζουν την Ελλάδα και επιτίθονται και αυτοί, στον πολιτισμό, στην ιστορία και την θρησκεία μας.
Είναι οι φωνές όλων των Ρεπούς(τ)ηδων, των Πάγκαλων, των Μπίστηδων, των άθεων και πούστηδων δημάρχων, των διεφθαρμένων και κάθε λογής διεστραμμένων, πόρνων, πισωγλέντηδων, παιδεραστών, νεκρόφιλων, κτηνοβατών.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

madatoforos.com