Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Κάτω τα χέρια από την δημοτική αστυνομία και την Τοπική Αυτοδιοίκηση

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Πρωτοβουλία Πολιτών για την Αλλαγή στο Δήμο Κατερίνης
  Η  δημοτική μας παράταξη, Πρωτοβουλία Πολιτών για την Αλλαγή στο Δήμο Κατερίνης, συμπαραστέκεται στον αγώνα των  υπαλλήλων της δημοτικής αστυνομίας του Δήμου μας
 ενάντια στα σχέδια της κυβέρνησης για την μετάταξή τους στην Ελληνική Αστυνομία.
     Θεωρεί ότι η δημοτική αστυνομία προσφέρει υπηρεσίες και διασφαλίζει την εύρυθμη λειτουργία της πόλης μας εδώ και πολλά χρόνια.
    Η  σχεδιαζόμενη μετάταξη τους στην Ελληνική Αστυνομία είναι ένα τυφλό μέτρο υπακοής στην Τρόικα αφού θα αποδυναμώσει ουσιαστικά την λειτουργία των δήμων, και θα περιορίσει την προστασία των πολιτών.
    Παράλληλα το σχέδιο μετάταξης  είναι ένα μέτρο που δείχνει την πλήρη απαξίωση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αφού επιβάλλει αυταρχικά και αιφνιδιαστικά μέτρα σε βάρος της.
    Καλούμε τους πολίτες της Κατερίνης να ενώσουν τη φωνή τους στον αγώνα των υπαλλήλων της δημοτικής αστυνομίας αλλά και όλων των υπαλλήλων του Δήμου  για την προστασία των θέσεων εργασίας αλλά και την ουσιαστική λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου.
      Καλούμε την δημοτική αρχή να πάψει να σύρεται πίσω από το μνημονιακό άρμα, να μπει επιτέλους μπροστά και ουσιαστικά στον αγώνα για μια ανεξάρτητη, δημοκρατική και αποτελεσματική τοπική αυτοδιοίκηση.

     Κατερίνη 6/7/2013
Αντώνης Δ. Μάντζιος
δημοτικός σύμβουλος Κατερίνης