Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Virgo Ιntacta

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Αλέξανδρο
Και ξαφνικά, εκεί που ο πρωθυπουργεύων σφουγγοκωλάριος είχε δύο -έστω και θλιβερούς- όρχεις για τον παρά φύση βιασμό της Ελλάδας, έμεινε... μονάρχις! 

Η χώρα, μπορεί να βρέθηκε χθες για περίπου δύο ώρες στον αστερισμό των πρόωρων εκλογών όμως η έγκαιρη τοποθέτηση του έντρομου στην προοπτική της πολιτικής του εξαφάνισης, αρχομανούς παρασυνταγματολόγου με την ψυχογενή βουλιμία, έβαλε τις ψυχές όλων στη θέση τους, αφού έσπευσε να δηλώσει ότι παραμένει στην κυβέρνηση και στηρίζει την προσπάθεια για την ολοκληρωτική καταστροφή του τόπου.

Τα δυο συνεταιράκια της καταστροφής, προχωρούν μπροστά, με την άγνοια του κινδύνου που χαρακτηρίζει τους ψυχικά διαταραγμένους. Συνεχίζουν την ξέφρενη πορεία για την ολοκλήρωση του καταστροφικού τους έργου, χωρίς τον Μπάρμπα-Φανούρη "παρόντα", μετά την αιφνιδιαστική "υπαναχώρηση" του τελευταίου.

Αποκλείστηκε, λοιπόν, το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών. Αδιακόρευτη η συγκυβέρνηση των διακορευτών της Ψωροκώσταινας. Συμφωνήθηκε η συνέχιση της κολιγιάς στη βάση μιας αναθεώρησης της προγραμματικής κοροϊδίας προς το ρεαλιστικότερο, με ενδόμυχο στόχο την επταετία. 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

my-pillow-book