Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Πρώτη Ημέρα Καλοκαιριού 2013 και Μαύρη μαγεία

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος....

Πρωτη Ημερα Καλοκαιριου 2013

Γιατί είναι σημαντική η σημερινή μέρα όπου ονομάζεται Θερινό Ηλιοστάσιο; τι σχέση έχει με τη μαύρη μαγεία;
Σήμερα για την Google, ξεκινάει επίσημα το καλοκαίρι, όπως εξάλλου και για μας. Για τον
κόσμο μας(το βόρειο ημισφαίριο της Γης, θα έχουμε τη μεγαλύτερη ημέρα του χρόνου. Για τον γαλαξία μας, είναι ένα αστρονομικό γεγονός, το λεγόμενο Ηλιοστάσιο όπου συμβαίνει 2 φορές το χρόνο (μια το καλοκαίρι και μια το χειμώνα).Για τα νεαρά ζευγάρια είναι μια ευκαιρία να χαρούν τον έρωτα τους κάπου έξω.Για κάποιους πολιτισμούς και χωριά είναι γιορτή καθώς γιορτάζουν τα Ηλιοστάσια όπως και τις Ισημερίες με εορταστικές εκδηλώσεις και πανηγύρια.
Στην Ελλάδα, είναι μια μέρα όπου θα αυξηθούν οι άνεργοι, οι φόροι, θα μειωθούν μισθοί... οπότε δεν είναι σημαντική μέρα.. είναι μια απ'τα ίδια! Για τους λάτρεις της μαγείας όμως; Ας πάμε όμως να δούμε αναλυτικά και παραπέρα όσο το δυνατόν περισσότερες πλευρές γίνεται.
Για τη Google, όπως σε κάθε σημαντικό γεγονός, όπου μας έχει συνηθίσει τα τελευταία 2 χρόνια, φρόντισε να αφιερώσει το λογότυπο της κεντρικής της σελίδας, το ονομαζόμενο Doodle, στη Πρώτη Ημέρα του Καλοκαιριούγια το 2013, με μία δημιουργία από τον καλλιτέχνη Christoph Niemann, ο οποίος είναι ένας καταξιομένος και σπουδαίος εικονογράφος αλλά και συγγραφέας.
Μπορείτε να δείτε εδώ τι αφιέρωσε η Google στη πρώτη Ημέρα του Καλοκαιριού 2013:www.videocosmos.gr/2013/06/proti-imera-tou-kalokairiou-2013.html
Για τον κόσμο μας, η σημερινή μέρα είναι σημαντική καθώς θα επικρατήσει η μέρα για περισσότερες ώρες από κάθε άλλη μέρα του χρόνου, αλλά και η νύχτα να είναι η μικρότερη του χρόνου καθώς θα επικρατήσει για λίγες ώρες.

 Διαβάστε τη συνέχεια εδώ
videocosmos