Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Γύρισε στον Αιγινιακό o Θανάσης Τόλιος...

Μεταγραφών συνέχεια για την ομάδα της Πιερίας, που «έκλεισε» τον Θανάση Τόλιο για τη νευραλγική θέση του τερματοφύλακα, συμπληρώνοντας την τριάδα
με τους Μπαϊμάκη και Ράπτη, έπειτα από τη φυγή του Ψωμιάδη. Ο Αιγινιακός είχε έρθει σε προφορική συμφωνία και το χειμώνα με τον Τόλιο, όταν έφευγε από τον Πιερικό τότε, αλλά την τελευταία στιγμή… λοξοδρόμησε και πήγε στον Ηρακλή Ψαχνών για ένα εξάμηνο. Ο βασικός χρηματοδότης των κυανόλευκων,Γιάννης Νιώπας, δίνει πάντως τώρα στον 36χρονο πορτιέρο την ευκαιρία να «κλείσει» την καριέρα του στην ομάδα απ’ όπου ξεκίνησε και ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, επιστρέφοντας στο σύλλογο της ιδιαίτερης πατρίδας του.

«Προείχε το συμφέρον της ομάδας»

Μετά την επιστροφή του στον Αιγινιακό, ο Θανάσης Τόλιος δήλωσε στη mikriliga.com«Θέλω να ζητήσω για ακόμα μια φορά δημόσια συγνώμη από τον Γιάννη Νιώπα, το είχα κάνει και το χειμώνα, θέλω να το ξαναπώ τώρα, που ευοδώθηκε αυτή η συνεργασία. Μαζί με ένα ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη. Είναι αντρίκεια η στάση του, που δεν μου το κράτησε, αλλά λειτουργεί με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας. Τα βρήκαμε σε όλα και χαίρομαι που γυρνάω στο σπίτι μου, από εδώ που ξεκίνησα το 1996. Ξέρω που ήρθα, για την οργάνωση του Αιγινιακού. Εδώ μένω μόνιμα και αυτή είναι μια μεταγραφή του προέδρου».

Πλούσιο βιογραφικό, έπεται συνέχεια

Όσο για το παλμαρέ του Τόλιου, ο έμπειρος τερματοφύλακας στο παρελθόν έπαιξε διαδοχικά σε Αιγινιακό, Εδεσσαϊκό, Βέροια, Εθνικό Αστέρα, Πανσερραϊκό, ΠΑΣ Γιάννινα, Πιερικό, Τρίκαλα και μέχρι πρότινος Ψαχνά. Τις επόμενες μέρες η ομάδα του Αιγινίου αναμένεται να ανακοινώσει ακόμα μια-δυο προσθήκες πρώτης γραμμής.


ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Θ. ΨΥΧΟΓΙΟΣ

http://www.mikriliga.com/