Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Ήρθε νωρίς φέτος το καλοκαίρι κ. Χιονίδη;

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Αντώνη Μάντζιο
                του Αντώνη Δ. Μάντζιου, οικονομολόγου
                  δημοτικού συμβούλου Κατερίνης
Επείγουσα συνεδρίαση αύριο Τρίτη λοιπόν της Οικονομικής επιτροπής του Δήμου Κατερίνης  και διαβάστε παρακαλώ την αιτιολογία του επείγοντος: «Η συνεδρίαση έχει κατεπείγοντα χαρακτήρα διότι πρέπει να ληφθούν άμεσα αποφάσεις:
α) ενόψει της έναρξης της καλοκαιρινής περιόδου  …….».
Δηλαδή ήρθε πιο νωρίς φέτος η καλοκαιρινή περίοδος και δεν το είχαμε προβλέψει, αποκτήσαμε ξαφνικά παραλίες, ή ήρθε μόλις χθες η εγκύκλιος σε μια κατά τα άλλα Τοπική Αυτοδιοίκηση;
Απλά η κεντρική διοίκηση είναι διαλυμένη οι δημοτικές υπηρεσίες τρέχουν και δεν προλαβαίνουν, οι Τροϊκανές κυβερνήσεις ράβουν και ξηλώνουν νόμους και διατάξεις κατά το δοκούν και οι υποστηρικτές τους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, δήμαρχοι που εκλέχτηκαν με την υποστήριξη των κομμάτων της τρικομματικής μνημονιακής συγκυβέρνησης και επιδιώκουν να υποστηριχτούν ξανά από αυτούς,  κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν και τρέχουν με επείγουσες διαδικασίες να προλάβουν. Και τέλος λεφτά δεν υπάρχουν και οι δήμαρχοι δεν διεκδικούν.
Ο κ. Χιονίδης όταν τον ρωτήσαμε για τα κουνούπια έριξε όλο το βάρος της καθυστέρησης της καταπολέμησης των κουνουπιών  στην Περιφέρεια!
Δεν μας εξηγεί όμως την καθυστέρηση στις δικές του αρμοδιότητες που είναι η καθαρισμός και φύλαξη των παραλιών;