Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Οι 4τροχοί και πάλι στα περίπτερα...

Το ιστορικό περιοδικό αυτοκινήτου επιστρέφει σύντομα στα περίπτερα, μετά τις πρόσφατες «περιπέτειές» του. Σύμφωνα με πληροφορίες του

NewsAuto.gr, οι 4Τροχοί θα κυκλοφορήσουν πολύ σύντομα, με πιθανότερες ημερομηνίες την Πέμπτη 6 ή την Παρασκευή 7 Ιουνίου.

Οι 4Τροχοί μετρούν περισσότερα από 42 χρόνια λειτουργίας, καθώς εκδόθηκαν για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 1970. Στο «τιμόνι» της ενημέρωσης των φίλων του περιοδικού θα βρίσκεται η γνώριμη συντακτική ομάδα των 4Τροχών.

Η έκδοση του περιοδικού είχε ανασταλεί τον περασμένο Απρίλιο με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου των Τεχνικών Εκδόσεων, λόγω αδυναμίας αντιμετώπισης των εντεινόμενων οικονομικών προβλημάτων.

Η απόφαση της προσωρινής αναστολής έκδοσης των περιοδικών είχε γίνει δεκτή και από την έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων των Τεχνικών Εκδόσεων, στις αρχές του Μαΐου. Η Γ.Σ. είχε κάνει αποδεκτή την παραίτηση των μελών του Διοικητικού Συμβούλιου και την απαλλαγή τους από κάθε ευθύνη. Στη συνέχεια εξελέγησαν νέα μέλη του Δ.Σ. με τριετή θητεία και συγκεκριμένα η κα Καρακάση και οι κ. Γαλανάκος, Βαλιμίτης, Δουλφής και Ζαφειρούδης.