Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Μεγάλος φιλικός αγώνας παλαιμάχων ΠΙΕΡΙΚΟΥ-ΑΕΚ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Σ.Φ ΑΕΚ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ-ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 1983
Εμπρός της ΑΕΚ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ!!!
Ανοίγουμε την αγκαλιά μας και υποδεχόμαστε τους Κώστα Νεστορίδη, Μίμη Παπαϊωάννου, Χρήστο Αρδίζογλου, Γιώργο Καραφέσκο, Αποστόλη Τόσκα, Στέλιο Σεραφείδη, Γιάννη Μουσούρη, Ντανιέλ Μπατίστα, Τάκη Νικολούδη, Μιχάλη Βλάχο,
  Τάκη Καραγκιοζόπουλο, Τζόνι Παραπραστανίτη, Λάμπρο Γεωργιάδη, Σταύρο Λέτσα, Παναγιώτη Στυλιανόπουλο ,Χρυσόστομο Μιχαηλίδη, Χρήστο Αντωνόπουλο, Νίκο Σεβαστόπουλο, Μάκη  Χατζή, Χάρη Κοπιτσή και άλλοι!!!


Κοντά μας θα είναι και ο Δημήτρης Ανάκυκλου που πρώτος υπέγραψε και έγινε μπροστάρης για την δημιουργία της νέας μεγάλης ομάδας. 
Καλούμε όλους τους Ενωσίτες (και όταν λέμε όλους εννοούμε όλους χωρίς καμία εξαίρεση).
Τα τρία μαγικά γράμματα Α.Ε.Κ μας ενώνουν, αλλά και όλο τον φίλαθλο κόσμο της Πιερίας το Σάββατο και ώρα 6 μ.μ. στο γήπεδο Πιερικού για τον φιλικό αγώνα παλαιμάχων ΠΙΕΡΙΚΟΥ-ΑΕΚ που διοργανώνουμε για φιλανθρωπικό σκοπό με την ευκαιρία του εορτασμού των 30 χρονών του Συνδέσμου μας. 
Έχουμε να θυμηθούμε πολλά και να ζήσουμε μοναδικές στιγμές με αστέρια των δυο ομάδων που έγραψαν χρυσές σελίδες στο Ελληνικό ποδόσφαιρο!!!
Επίσης χαιρετίζουμε την μεγάλη οικογένεια των παλαιμάχων ΠΙΕΡΙΚΟΥ που με χαρά δέχτηκε να συμμετάσχει σε αυτή την μεγάλη γιορτή!!!

Είναι οι παίκτες του ΑΕΤΟΙ, είναι ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ!!!