Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Προχθές το μεσημέρι επέστρεψε η Εθνική Ομάδα Πάλης στην Άμμο από το Μαρόκο οπου και έγινε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης στην Αμμο για το 2013.

 Προχθές το μεσημέρι επέστρεψε η Εθνική Ομάδα Πάλης στην Άμμο από το Μαρόκο οπου και έγινε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης στην Αμμο για το 2013.


  Η Εθνική Ομάδα επέστρεψε με 4 μετάλλια στις αποσκευές της εκ των οποίων τα δυο ήταν από την Κατερίνη ενώ οι προπονητές της Εθνικής Μπαταλας Βασίλης και Παπακωνσταντινου Κωστα δηλώνουν ευχαριστημένη από την εμφάνιση των Αθλητών και την προσπάθεια τους σε επίπεδο υψηλό. 

Ο Πέτρος Γεροντιδης από τους ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ Κατερίνης στα 60 κιλά Παιδων κατέκτησε την 4η θέση στους Παιδες ενώ την επόμενη μέρα στους Εφήβους κατέκτησε την 2η θέση
Ο Μουταφιδης Αλέξανδρος από των Αθλώς Κατερίνης στην κατηγορία των 120 κιλών κατάκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Εφήβους
Ο Ματσουκατιδης Γκελακις από την Ευκαρπία Θεσσαλονίκης κατέκτησε τη 2ηθέση ενώ ο Χρηστος Ναβροζιδης από τους Τιτάνες Μενιδιου 4ος στου Εφήβους και στους Αντρες.
Στους Αντρες την Πρώτη θέση κατέκτησε ο περσινος πρωταθλητής κόσμο στην πάλη στην Αμμο Αποστολής Τασκουδης στα 70 κιλά  .
Στα 120 κιλα ο Νυφαδοπουλος Χρηστος κατέκτησε την 5η θέση ενώ στα 90 κιλά ο Παπαδοπουλος Δημητρης επίσης την 5η θέση.


Στην διοργάνωση πήραν μέρος 16 χωρες και οι Ελλάδα κατέκτησε στους Εφήβους την πρώτη θέση και στους Αντρες την τέταρτη θέση.
Την αποστολή στο Μαρόκο ακολούθησε και ο Σακης Γκουνας ως υπεύθυνος Μάρκετινγκ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Φιλάθλων Πάλης και της Ομάδας Οι Ολύμπιοι Κατερίνης