Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Τι είπε ο Λάκης Λαζόπουλος για τον Κώστα Βαξεβάνη και το κόψιμο της "Πρωινής ενημέρωσης"


Δείτε πως σχολίασε ο Λάκης Λαζόπουλος την επικαιρότητα...
 O Λάκης Λαζόπουλος δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστα δύο θέματα που απασχόλησαν την επικαιρότητα! Το πρώτο θέμα που σχολίασε ήταν η σύλληψη του Κώστα Βαξεδάνη...

" Τον γνωρίζω καλά και για να μην πω πολλά...Θα  πω ότι γνωρίζω πως είναι ένας δημοσιογράφος που δεν κολλάει.Θα ήθελα με ψυχραιμία το όλο θέμα  για να μην λένε, επειδή συμπαθείς κάποιον λες. Να το δω το θέμα σφαιρικά, το λαϊκό αίσθημα σωστά και ορθά απαιτεί την αλήθεια στο φως. Πολύ ορθώς δεν έβαλε τα ποσά γιατί θα μπορούσε  να στοχοποιήσει ανθρώπους και να του στήσουν αύριο μια εξαιρετική ιστορία...Απαγωγή κάποιου που βρίσκεται από αυτούς που βρίσκονται στις λίστες και να του την χρεώσουν. Πρόλαβε οποιαδήποτε κίνηση και πολύ σωστά έκανε! Άλλωστε θα κρίνουν οι υπηρεσίες! Ο ηθοποιός τα έχωσε και στο κράτος για την απαράδεκτη στάση του.

Το δεύτερο θέμα που σχολίασε ο Λάκης ήταν η απόφαση της ΝΕΤ να κόψει την εκπομπή "Πρωινή Ενημέρωση" "Απαράδεκτο το κόψιμο της εκπομπή. Κόψαν τον κ.Αρβανίτη και την κ.Κατσίμη γιατί είπαν κάτι για τον κ. Δένδια. Μια εκπομπή που έδωσε κύρος στη ΝΕΤ όλο αυτό τον καιρό, ήταν από τις πιο έγκυρες εκπομπές και δεν ήταν σωστό!

Δείτε το βίντεο





zappit.gr/