Σάββατο 26 Μαΐου 2012

"Sorry I'm Greek": Δείτε ολόκληρη την παράσταση του Λάκη Λαζόπουλου

Μας το έστειλε μία φίλη..... Ευχαριστούμε πολύ
Η παράσταση του Λάκη Λαζόπουλου ''Sorry I'm Greek'', γνωρίζει τεράστια επιτυχία στην Ευρωπαική περιοδεία της.
Ως τσολιάς κάνει τον γύρο του κόσμου ο Λάκης Λαζόπουλος κάνοντας με αυτό τον τρόπο τη δική
του επανάσταση και δείχνοντας παράλληλα τον αγώνα των Ελλήνων εν έτη 2012. Με αυτή την παράσταση ο Λάκης στέλνει το μήνυμά του σε όλη την Ευρώπη.
Στην παράσταση "Sorry I’m Greek", την οποία γράφει, σκηνοθετεί και παρουσιάζει ο Λάκης Λαζόπουλος έχοντας μαζί του στη σκηνή τρεις μουσικούς και τέσσερις χορευτές.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δέκα χαρακτήρες που θα παρουσιάσει -θα είναι γνωστοί αλλά και καινούργιοι- θα εξηγήσουν την κατάσταση στην Ελλάδα. Μέσα από αυτή την παράσταση ο δημοφιλής καλλιτέχνης θα δώσει τον λόγο στους δικούς του Έλληνες για να μιλήσουν χωρίς περιστροφές για όλα αυτά που τους εξοργίζουν και αυτά που βλέπουν να χάνονται - τη χώρα τους, τα σπίτια τους, τις καρδιές τους.

Το έργο, δυστυχώς προς το παρόν, θα παιχτεί εκτός ελληνικών συνόρων, με μια περιοδεία που θα ξεκινήσει από την Ευρώπη και θα φτάσει σε Αμερική και Αυστραλία, μεταφέροντας με τη φωνή και τον λόγο του Λαζόπουλου την Ελλάδα που υποφέρει.
Εμείς όμως ψάξαμε και σας δίνουμε την δυνατότητα να δείτε έστω και από τον υπολογιστή σας τον μοναδικό Λάκη Λοζόπουλο στην παράσταση που έδωσε στις Βρυξέλλες, στις 23/5.














http://www.madata.gr/