Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Ηροδότου Ιστορία…Σοφά λόγια που τα ζούμε…χωρίς να μαθαίνουμε…

Μας το έστειλε ένας φίλος ..... Ευχαριστούμε πολύ

Μαίου 24, 2012. Δυστυχώς δεν μαθαίνουμε από την Ιστορία μας! Από την Ηροδότου Ιστορία: Ο Δαρείος το 520 π.Χ. ,όταν κατέλαβε τη διοίκηση της Περσίας με πραξικόπημα από τους τότε
διοικούντες «Μάγους», το πρώτο βράδυ συζητούσαν τι πολίτευμα θα πρέπει να εφαρμόσουν στη Περσία. Ο Δαρείος ήταν υπέρ της μοναρχίας. Ένας από τους συνεργάτες, ο Οτάνης του πρότεινε τη δημοκρατία των Αθηναίων και τότε ο Δαρείος απάντησε:  Η δημοκρατία είναι το δυσκολότερο πολίτευμα, για την εφαρμογή του οποίου απαιτείται ένα υψηλό επίπεδο Πολιτών, το οποίο δεν διαθέτουν οι Πέρσες σήμερα.  Στη Δημοκρατία το επικίνδυνο είναι ότι, όταν η Διαφθορά εισχωρήσει στο Κράτος, τότε το Κράτος Καταλύεται! Ηροδότου Ιστορία.  Βιβλίο Γ. Θάλεια. Σελίδες 79-85.
Είμαστε η συντριπτική «Σιωπηλή Πλειοψηφία» των Ακομμάτιστων Ελλήνων Πολιτών. Μόλις κλείσαμε τα... 200.000 μέλη... Είναι εντυπωσιακή η συμμετοχή των Ελλήνων Πολιτών, όμως δεν είναι αρκετά προκειμένου να ξεριζώσουμε το κατεστημένο της Συμφοράς!
Ξεκινάμε μια εκστρατεία σε όλη την Ελλάδα για να ενημερώσουμε τους υπόλοιπους Πολίτες. Πρέπει όμως να Συσπειρωθούμε γρήγορα! Ο Στόχος είναι να περάσουμε το ένα εκατομμύριο Μέλη μέχρι τις μεθεπόμενες εκλογές οι οποίες μπορούν να γίνουν στο (Β) εξάμηνο του 2012 ή μέσα στο 2013!
Η όποια Κυβέρνηση Συνεργασίας προκύψει μεταξύ δύο ή τριών Κομμάτων από τις εκλογές της 17 Ιουνίου, 2012 δε θα έχει διάρκεια ζωής, γιατί θα βασίζεται στο ίδιο Κομματικό Κράτος της Συμφοράς και είναι σίγουροι ότι θα συγκρουστούν στο μοίρασμα της πίττας. Στόχος μας είναι οι Νέοι Άφθαρτοι υποψήφιοι Κυβερνήτες της «ΣΠ» να εισαχθούν στη Βουλή ως «Κόμμα Εξουσίας» και όχι ως ένα άλλο μικρό Κόμμα που θα… βρυχάται μόνον! Ούτε στοχεύουμε σε ποσοστά 2%-3% για να οικειοποιηθούμε τα…εκατομμύρια που μοιράζει το Κράτος στα Μικρά Κόμματα!
Μόνον ένα Νέο Κόμμα Εξουσίας θα μπορέσει να υποβάλλει στη Βουλή τις Επαναστατικές Τροποποιήσεις του Συντάγματος και να Γκρεμίσει το Κάστρο τους μέσα από το Κάστρο τους. Άλλος τρόπος δεν υπάρχει. Φρόντισαν για αυτό οι… Διεφθαρμένοι Εθνοπατέρες μας. Σύντομα θα ανακοινώσουμε μερικά από τα ονόματα που θα επιλέξουμε να τους ζητήσουμε να προσφέρουν τις υπηρεσίες στην Ελλάδα. Τα Κριτήριά Επιλογής των Νέων Κυβερνητών της Ελλάδας είναι ένα δεκαετές τουλάχιστον Ιστορικό Ήθους και Παραγωγικότητας! Δε θα δεχτούμε ούτε έναν από το Κατεστημένο!
Κάνε το δικό σου «Κλικ-Μέλους» τώρα και ζήτησε από όλους τους γνωστούς σου να κάνουν το ίδιο! Είναι ο μόνον τρόπος να τους απομακρύνουμε όλους μια για πάντα και για να Ανοικοδομήσουμε τη νέα Ελλάδα! Η συμμετοχή σου είναι το μοναδικό όπλο μας!

ΔΕΛΤΙΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
http://siopilipliopsifia.gr/?page_id=369