Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

O σκοπός του Τσίπρα αγιάζει... Καμμένο

Μας το έστειλε η Όλγα Χωμενίδη..... Ευχαριστούμε πολύ
Γράφει ο ΒΑΒΕΛληνας
και αποκαλύπτει το μυστικό σχέδιο της επόμενης ημέρας. Της εθνικά υπερήφανης Ελλάδας που θα έχει κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου.

* Ο πρώην Κνίτης Αλέξης Τσίπρας ανακάλυψε την εξουσία. Αυτό δεν είναι κακό.

*Οταν όμως ο πρώην Κνίτης και νυν πρόεδρος του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ θέλει πρωθυπουργό την Αλέκα. Αρχίζει να μπλέκει το πράγμα.
* Οταν δε, ο πρώην Κνίτης και νυν πρόεδρος του ΣΥΝ, θέλει να βγάλει πρωθυπουργό την Παπαρήγα με την στήριξη του ... Καμμένου, τότε όλα αρχίζουν τουλάχιστον, να μπερδεύονται γλυκά.
*Το ανάρμοστον του σχήματος είναι για πολλούς... προφανές.
*Αν ήταν μαθηματικό πρόβλημα θα μιλούσαμε για τον "τετραγωνισμό του κύκλου"!
*Ολα αυτά αν είστε κακοπροαίρετοι!
*Αν σταθεί κανείς tabula rasa στο θέμα θα δει ότι όλα είναι διαφορετικά.... 

*Οντως ο Τσίπρας και ο Καμμένος έχουν πολλές διαφορές. 

*Ο ένας δεν εχει το Θεό του και ο άλλος είναι καρα-χριστιανός ορθόδοξος.

*Αν συναντιόντουσαν στη Γερανίου ή στον Αγιο Παντελεήμονα θα ήταν  ο ένας στο χώμα και ο άλλος στη φυλακή.  Στον Εβρο θα σφαζόντουσαν και στην Αμυγδαλέζα ο ένας θα πέταγε μολότωφ και ο άλλος θα τον βάραγε με την ασπίδα.

*Ο Πάνος Καμμένος είναι ο αγαπημένος των καναλιών. Εξάλλου το κόμμα του «ιδρύθηκε» στου Παπαδάκη στον Αντ1 και γενικά.. "καλείται" . Για τον Τσίπρα δεν θα λέγαμε το ίδιο αν και ξεκίνησε φερέλπιδα τηλεοπτικά, με την εμφάνισή του στην εκπομπή της Παναγιωταρέα ενω ακόμα ήταν μαθητής.
*Και στα προγράμματά τους διαφέρουν ΣΥΡΙΖΑ και Ανεξάρτητοι Έλληνες. Πλην του μεταναστευτικού, διαφέρουν και στο δημόσιο και τους δημοσίους υπαλλήλους.
*Ο Καμμένος θέλει κατάργηση της μονιμότητας στο δημόσιο. Ο Τσίπρας θέλει μονιμότητα και στον ιδιωτικό τομέα.
*Αφήστε δε που ο Καμμένος θέλει διεύρυνση του ωραρίου με ενιαίο μισθολόγιο. Θέματα ταμπού για τον Κνιτογενή Τσίπρα.
*Ο Καμμένος θέλει μείωση της φορολογίας στις επιχειρήσεις και ο Τσίπρας θέλει να τα πάρει όλα από τους επιχειρηματίες.

* Όμως τα βρίσκουν σε πολλά άλλα και σημαντικά. Δεν θέλουν το χαράτσι και θέλουν να διεκδικήσουν τις γερμανικές αποζημιώσεις.
ΚΑΙΙΙΙ λένε ΟΧΙΙΙΙΙ στο ΜΝΗΜΟΝΙΟ!

* Άρα που την είδατε την ανάρμοστη σχέση; Λίγο είναι το "ΟΧΙ στο ΜΝΗΜΟΝΙΟ";

*Και με αυτό αρκεί για να κυβερνήσουν μαζί! Το τι θα γίνει μετά ...! Καλή διάθεση να υπάρχει.

*Εμείς σας αποκαλύπτουμε το μυστικό σχέδιο της επόμενης ημέρας. Της εθνικά υπερήφανης Ελλάδας που θα έχει κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου.

*Η ορκομωσία της κυβέρνησης θα γίνει κανονικά  με επίκληση στον "Ανεξάρτητο Έλληνα" Θεό... Δία που τον αποδέχονται και οι δύο πλευρές!

*Πρώτο μέτρο, καταγγέλεται το μνημόνιο. Ο Alexis πάει Βρυξέλλες και τους τα χώνει. Ο Burned πηγαίνει Γερμανία και οργανώνει πυρήνες αντίστασης. Ομάδες Ανεξαρτήτων αλεξιπτωτιστών θα πέσουν στη  Bundestag. Κόβουν νερό και εφοδιασμό και κρατουν ομήρους μόνο την Merkel.

*Ομάδες διαφώτισης από τον ΣΥΡΙΖΑ αναλαμβάνουν την Merkel και προσπαθούν να τις θυμήσουν το κομμουνιστικό της παρελθόν.

*Το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ αναλαμβάνει την Bundesbank, με στόχο να κρατήσει τη ροή ρευστότητας προς την Ελλάδα την κρίσιμη περίοδο των διαπραγματεύσεων.

*Υπάρχει και worst case scenario, αλλά είναι εφτασφράγιστο μυστικό.

*Οσον αφορά στα υπόλοιπα θέματα που θα κληθεί να λάβει σημαντικές αποφάσεις το νέο κυβερνητικό σχήμα,τα πράγματα θα έχουν κάπως έτσι:
* Οι παρελάσεις θα καταργηθούν ύστερα από αίτημα του Τσίπρα και θα υπάρχει μόνο μία παρέλαση στις 6 Μαΐου Παγκόσμια Ημερα Απελευθέρωσης από το Μνημόνιο.

*Στο μάθημα της ιστορίας που πολύ διχάζει τα δύο κόμματα και παρά λίγο να τινάξει στον αέρα τις διαπραγματεύσεις, θα διδάσκεται μόνο η σύχρονη ιστορία. Όλα τα γεγονότα από τον Σεπτέμβριο του 2009 που βγήκε το ΠΑΣΟΚ με το μνημόνιο  και πέρα.

*Στο δημόσιο θα καταργηθεί η μονιμότητα μόνο σε όσους μπήκαν επί ΠΑΣΟΚ. Θα υπάρχει παράθυρο διατήρησή της σε όσους αποκυρήξουν δημόσια το μνημόνιο.

*Το Καστελόριζο θα μετονομασθεί σε "Κολασμένο Παπανδρεονήσι" και θα ορισθεί ως επίσημος τόπος συμμόρφωσης ακραιφνών στοιχείων. Ο νοών νοείτω! Οι προς σωφρόνηση μνημονιούχοι θα πρέπει να μαθαίνουν απέξω τον ύμνο της κυβέρνησης: "Χτυπούν το βράδυ στην ταράτσα τον Καμμένο, χτυπούν τον Τσίπρα το αίμα μετρώ.." αλλά και άλλα αντιστασιακά τραγούδια: "Ένας ο ΤσιΚαμμένος κι η άνοιξη ακριβήηηηηη ", "Μπήκαν στην πόλη οι μνημονικοί"... και άλλα

*Αν επιμένετε ακόμη ότι αυτό το σχήμα δεν μπορεί να προχωρήσει είστε και κακόπιστοι και ανθέλληνες.

*Οσο για το θέμα της απειρίας που πολλοί θέτουν θυμηθείτε:

*Ο Συνασπισμός είναι η δεύτερη φορά που θα κυβερνήσει. Την πρώτη το '89 με τον Μητσοτάκη και τον Φλωράκη. Ε και τώρα με τον Καμμένο!

*Η Παπαρήγα δεν θέλει με άλλους.Θέλει να κυβερνήσει μόνη της. Είναι σαν τον Σαμαρά θέλει αυτοδυναμία!