Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Με ισχυρό τον ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ και την Αριστερά, υπάρχει ελπίδα! του Γρηγόρη Βεγλιρή

Μας το έστειλε ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ..... Ευχαριστούμε πολύ


Οι εκλογές της 6ης Μάη είναι καθοριστικές για το μέλλον του λαού μας. Η κάλπη είτε θα αναδείξει ένα νέο κύκλο μνημονιακών πολιτικών, που θα είναι ακόμα πιο άγριες απέναντι στον ελληνικό λαό, είτε μία ισχυρή αριστερά που θα σπάσει τους δεσμούς της εξάρτησης με το ΔΝΤ και την Τρόϊκα και θα δώσει προοπτική και ελπίδα. 
Το μαύρο μέτωπο της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ έχει υποθηκεύσει τις ζωές εκατομμυρίων ελλήνων και ελληνίδων. Έχει μειώσει δραστικά το εισόδημα των εργαζομένων, τις κοινωνικές παροχές, την κοινωνική ασφάλιση που είχε κατακτήσει ο λαός μας. Η παιδεία και η υγεία εγκαταλείφθηκαν όσο ποτέ. Η ελληνική γη και δημόσια περιουσία ξεπουλιέται. 
Εμπόδιο σε αυτή την πολιτική μπορεί να βάλει μόνο η Αριστερά που τόσα χρόνια τώρα στέκει αταλάντευτα στο πλευρό του εργαζομένου και του ανέργου, δίπλα στα κινήματα των πολιτών που μπροστά στην υποχώρηση του κράτους αναδείξανε την αποτελεσματικότητα της αλληλεγγύης!
Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να παίξει ρόλο καταλυτικό στην επόμενη μέρα για μία αξιοπρεπή και διεκδικητική Ελλάδα, να διασφαλίσει το μισθό και την εργασία, ότι έχει κατακτηθεί έναν αιώνα τώρα με τους μεγάλους δημοκρατικούς αγώνες του λαού μας!
Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ Πιερίας είναι άνθρωποι που αποδεικνύουν καθημερινά στην δουλειά τους, στη γειτονιά τους, την αξία του αγώνα, της αντίστασης, της δημοκρατίας. Η εκλογή βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ και στην Πιερία θα είναι κέρδος πολύτιμο για τον τόπο μας, για τους πιεριείς που αντιμετωπίζουν καθημερινά τα αδιέξοδα της επιβίωσης.
Η 6η Μάη να είναι ημέρα ανατροπής, να γεμίσει αισιοδοξία το λαό μας και να στείλει στον αγύριστο τα κόμματα του ΠΑΣΟΚ της ΝΔ, του ΛΑΟΣ και τους πρόθυμους συμμάχους τους που βυθίσανε τη ζωή μας στο σκοτάδι!

Γρηγόρης Βεγλιρής
Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης
Αλλαγή Πορείας στον Δήμο Δίου Ολύμπου