Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

ΑΡΘΡΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΤΖΗΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΖΑΚΗ ΠΕΡΙ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑΣ

Μας το έστειλε ο Τζήμας Αθανάσιος..... Ευχαριστούμε πολύ
ΑΡΘΡΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΤΖΗΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΖΑΚΗ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩΡΟΔΟΚΗΣΕΙ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Π.ΚΑΜΜΕΝΟΣ.
ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ………………………………...
                                                  
Σταματήστε κύριε, να παίζεται την Πύθια ή και την Κασάνρδα με αριθμούς, είχε πει την 21-11-2011 στην Κατερίνη  ο Αθανάσιος Τζήμας (Συντονιστής Δ/ντής Περιφ/κών  Ασφαλιστικών Γραφείων Ανάπτυξης –Σύμβουλος Τραπεζοασφαλιστικών & Νομικής Πρστασίας), στον Δημήτρη Καζάκη.
Το πολιτικό σκηνικό που διαμορφώθηκε τελευταία άλλαξε τις ανθρώπινες αξίες, γεμίσαμε με λασπολογίες και ενδιαφερόμενους υποψηφίους βουλευτές.
Ανατρέχοντας στο παρελθόν στα δημοσιευμένα κείμενά  μου, από το 2008 καταλαβαίνει κανείς,  ότι οι περιβόητοι  οικονομολόγοι αργοπορημένα αντιλήφτηκαν την κρίση………
Θέλησαν να παίξουν και αυτοί ρόλο στην Πολιτική ζωή στον τόπο, φυσικά με το να θέλουν να μπουν ως υποψήφιοι βουλευτές κομμάτων, σημερινά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι:
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΦΡΟΝΑΣ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ. ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ…
Θα μπορούσε κάποιος να θεωρήσει ότι ο κύριος Καζάκης είναι γραφικός που φλερτάρει με την παραφροσύνη, αφού τα αναίσχυντα ψεύδη που λέει εις βάρος Μαριά – Καμμένου συντρίβονται με μία απλή ματιά στα ψηφοδέλτια των “Ανεξαρτήτων Ελλήνων” που μπορεί ο καθένας να τα βρει. Ότι δηλαδή ο Καμμένος πρότεινε λεφτά και πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιο για τον Καζάκη, ο Καζάκης αρνήθηκε και έτσι, πήρε τα λεφτά και την πρώτη θέση ο …Μαριάς!
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΕΝΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΚΑΤΕΧΕΙ Ο ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΪΚ!