Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Η Dream- team των Ελλήνων της Αμερικής

Μας το έστειλε η Όλγα Χωμενίδη..... Ευχαριστούμε πολύ
Πρωταγωνιστούν στο Hollywood , είναι πετυχημένοι επιχειρηματίες, πρωτοπορούν στην επιστήμη και την πολιτική. Είναι 40 και είναι Ελληνες που έχουν μεγαλώσει στην Αμερική. Και όλοι τους είναι κάτω από τα 40. Δηλαδή πριν συμπληρώσουν τα σαράντα τους χρόνια
έχουν πετύχει πολλά. Εχουν ξεχωρίσει σε Παναμερικανικό επίπεδο.


Αρωγός στην προσπάθειά τους το Greek America Foundation  που διοργανώνει τα βραβεία 40Under40.
Στην φετινή 40άδα που βραβεύτηκε στην Νέα Υόρκη το Σάββατο είναι :
Ο Chris Diamantopoulos πρωταγωνιστής στην τανία "Τρίο Στούντζες" που σπάει ταμεία αυτή την στιγμή στην Αμερική, η Helen Dimaras πρωτοπόρος στην καταπολέμηση του ρετινοβλαστώματος, η Chrysanthy (Chrysa) Tsakopoulos αντιπρόεδρος της ΑΚΤ Development, o Andrew Kaffes λομπίστας - σύμβουλος εταιρείων στην Washinghton, η Anthoula Katsimatides ηθοποιός και παραγωγός ραδιοφώνου,η Penny Manis που ξεχωρίζει με τη δουλειά της στο CNN και ο George Logothetis της Libra group.

Ψυχή των βραβείων ο Greg Pappas. Ενας ανήσυχος ελληνοαμερικάνος κρητικής καταγωγής. Δημιουργός του Greek America Foundation εμψυχώνει και συμπαραστέκεται σε κάθε προσπάθεια που στόχο έχει προβάλλει την Ελλάδα.  Απλά να απαριθμήσουμε τους θεσμούς και τις προσπάθειές του:
Gabby awards, 40Under 40, Greek Film & photo week, GA Magazine ενώ τώρα προσπαθεί να συγκεντρώσει ένα ποσό για να δημιουργηθεί ένα κεφάλαιο με το οποίο θα παίρνουν υποτροφίες έλληνες της αμερικής για να έρθουν στην Ελλάδα προκειμένου να έρθουν σε επαφή  με τις ρίζες τους.