Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

"Ποιός είναι αυτός ο Μάρας ..."? 1000000000 like!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μας το έστειλε η Όλγα Χωμενίδη..... Ευχαριστούμε πολύ

Είναι κανένας πολιτκός? Οχι. Επαναλαμβάνει υποσχέσεις, εκστομίζει αερολογίες, είναι παραθυράτος? Οχι. Ποιός ο λόγος λοιπόν να τον προβάλουν τα κανάλια? "Τι έκανε άλλωστε" θα σκέφτηκαν "ένα ακόμη απλό
χρυσό μετάλλιο κέρδισε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα". Ετσι λοιπόν ΕΡΤ και Mega "τον έβαλαν στη θέση του" την Κυριακή το βράδυ. Στην ουρά του κεντρικού τους δελτίου, στα αθλητικά. Στην ΕΡΤ έπαιξε με αναφορά μόλις 5-10 δευτερολέπτων. Και στο Μega τελευταία είδηση ​​με πλάνα που δεν έδειχναν ολόκληρη την προσπάθειά του αφού έπρεπε να παίξουν οι διαφημίσεις.

Ο Βλάσης Μάρας ξεκίνησε την ενόργανη ΑΠΌ 5 χρονών και επί 24 χρόνια γυμνάζεται καθημερινά τουλάχιστον 3 ώρες την ημέρα.   

Έκανε την πρώτη του εμφάνιση σε ηλικία 16 ετών και μέσα σε τρία χρόνια κατάφερε να έχει ήδη στη συλλογή του δύο χρυσά μετάλλια σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα, ένα χρυσό σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και ένα χάλκινο σε Πανευρωπαϊκούς εφήβων.

Το 2010 έγινε ο πρώτος αθλητής στο μονόζυγο που συμπλήρωσε 5 χρυσά ευρωπαϊκά μετάλλια.

Σήμερα κέρδισε το χρυσό μετάλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο που διοργανώνεται στην Κροατία. 

Πως κέρδισε ο Μάρας? Μόνος του χωρίς βοήθεια από την Πολιτεία. "Μέχρι το 2004 η πολιτεία ήταν δίπλα μας Από τότε κανείς." Εξομολογείται ο Βλάσης Μάρας  ενώ πρόσφατα σε συνέντευξή του στο ΒΗΜΑ έλεγε: 

"Θα μπορούσα να βάλω και άλλες ασκήσεις στο πρόγραμμά μου (σημ: Στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου)., Αλλά θέλει πολλή δουλειά και δεν έχω τη δυνατότητα να δουλέψω έτσι όπως θέλω Χρειάζονται καινούργια όργανα, ένα τιμ υποστήριξης από γιατρό και φυσικοθεραπευτές και αγώνες προετοιμασίας , που όμως αυτή τη στιγμή λόγω των οικονομικών δυσκολιών δεν μπορώ να τα έχω σε μόνιμη βάση Πράγματα που ως το 2004 τα είχαμε Τότε ήμασταν πολύ καλά Τώρα η ομοσπονδία απλώς προσπαθεί να συντηρηθεί ».... - Πόσο είναι το κόστος αυτών των πραγμάτων που ζητάς? -. «Δεν νομίζω ότι ξεπερνούν τις 20,000 - 30,000 ευρώ» ΒΗΜΑ
Ο Βλάσης Μάρας είναι ο "άνθρωπος αόρατος» για την πολιτεία. Από το 2004 και μετά σχεδόν δεν υπάρχει. ΣΤΗΝ Συνέντευξη του ΣΤΟ  njoytv.gr λέει: . "Δεν θέλω να πηγαίνω έξω και να γίνομαι ρεζίλι" Πόσοι άραγε στην χώρα μας προσπαθούν, παλεύουν, αγωνίζονται και κερδίζουν? Πόσοι μέσα από την ηρωική τους προσπάθεια μπορούν να γίνουν θετικά παραδείγματα? Δεν είναι πολλοί. Και ο Μάρας είναι ένας από αυτούς τους ελάχιστους.

Η ΕΡΤ που την πληρώνουμε όλοι μας και το καθιερωμένο Mega δεν τιμώρησαν τον Μάρα. Την νοημοσύνη μας τιμώρησαν. Την Ελλάδα και τους Ελληνες που προσπαθούν τιμώρησαν. Κρίμα! Ντροπή!


Απλά να σημειώσουμε ότι στο Παγκόσμιο Κύπελο της Κροατίας η ελληνική αντιπροσωπεία είχε κι άλλες περίοπτες νίκες.  ΧΡΥΣΟ  κατέκτησε και Ο  Λευτέρης Κοσμίδης  στις ασκήσεις εδάφους.  Χάλκινο  στους κρίκους πήρε Ο   Λευτέρης Πετρούνιας . Η.  Βάσω Μιλλιούση  ΤΟ κέρδισε  ασημένιο  ΣΤΗΝ Δοκό.

Δείτε την συνέντευξη του Β.Μάρα στο njoytv.gr στις 26Απριλίου 2010 που μιλά και για το Παγκόσμιο της Κροατίας και την Ολυμπιάδα του Λονδίνου.