Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Θ.Παπαγεωργίου: Δύο (2) Δελτία τύπου/ Κυβέρνηση με όραμα και ελπίδα & Δοκιμασμένη στα δύσκολα

Μας το έστειλε ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ.... Ευχαριστούμε πολύ

Στις 7 Μαΐου θέλουμε σταθερή κυβέρνηση με όραμα και ελπίδα

Ο Θανάσης Παπαγεωργίου έδειξε στα 2,5 χρόνια πως η σχέση του με την πολιτική και τους πολίτες της Πιερίας είναι καθαρή, έχει σταθερή ιδεολογική βάση. Δοκιμάστηκε αλλά άντεξε και
έτσι είναι η πλέον σταθερή και σίγουρη δύναμη που έχει η Πιερία για την επόμενη μέρα των εκλογών της 6ης Μαΐου 2012.
Όπως τονίζει ο κ. Παπαγεωργίου στους πολίτες που καθημερινά συνομιλεί μαζί τους σε κάθε γωνιά της Πιερίας που επισκέπτεται «Μαζί σας, μαζί με όλους τους Πιεριείς, μαζί με τον ελληνικό λαό δημιουργούμε μια συμμαχία μεταρρυθμίσεων, υπευθυνότητας και αλληλεγγύης. Αυτή η συμμαχία θα νικήσει στις εκλογές απέναντι στο μέτωπο της υποκρισίας, των δημαγωγών και των ευκαιριακών και τελικά αδιευκρίνιστων συμφερόντων  «ευκαιριακών κομματικών σημαιών» που αξιοποιούν το θυμό του λαού για να τον οδηγήσουν σε αδιέξοδα».

Ο κ. Παπαγεωργίου επισημαίνει πως πρέπει να διασφαλίσουμε, να σεβαστούμε και να προστατέψουμε τις θυσίες που έχει ήδη κάνει ο ελληνικός λαός. Πρέπει από τις 7 Μαΐου να έχουμε βιώσιμη – δυνατή κυβέρνηση συνεργασίας με τον ΠΑΣΟΚ πρώτο κόμμα για να διασφαλίσουμε σταθερότητα και ασφάλεια, αλληλεγγύη συνοχή και κοινωνική προστασία, αλλά κυρίως ανάπτυξη, απασχόληση, ρευστότητα, ανταγωνιστικότητα, δυναμισμό και προοπτική.
Το ΠΑΣΟΚ έχει καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση και είναι έτοιμο να προχωρήσει στις αναγκαίες διαρθρωτικές αλλαγές, ώστε να αποφύγουμε την πίεση για οριζόντιες περικοπές μισθών, συντάξεων και επιδομάτων.
Ο τόπος δεν αντέχει αβεβαιότητα, ασάφεια, αμηχανία, ανασφάλεια. Θέλει σταθερότητα, καθαρή γραμμή, καθαρές κουβέντες, ενότητα και συγκροτημένη λύση.

Δίνουμε ξανά τη μάχη με πίστη, με αξιοπρέπεια, υπερήφανοι για τις ιδέες μας για μια Αυτοδύναμη Ελλάδα και για τα όσα προσφέραμε  ιστορικά στον τόπο.
Τώρα είναι η ώρα της μάχης, του αγώνα. Πάρτε την υπόθεση αυτή στα χέρια σας. Να φέρουμε όλοι μαζί τη νίκη, την ελπίδα, την προοπτική, την ασφάλεια.
Να πιστέψουμε ότι έχουμε δυνατότητες. Κάνει τεράστιο ιστορικό λάθος όποιος νομίζει ότι είμαστε εγκλωβισμένοι σε ένα μνημόνιο που δεν μας αφήνει να αναπνεύσουμε και να πάρουμε αποφάσεις και πρωτοβουλίες.
Πρωτιά στο ΠΑΣΟΚ για σταθερότητα, ασφάλεια και οριστική και θαρραλέα υπέρβαση του μνημονίου, για την οριστική έξοδο από την κρίση.





Δοκιμασμένη στα δύσκολα η σταθερή σχέση του Θ. Παπαγεωργίου με τους πολίτες και την πολιτική

Κοντά στους ανθρώπους που διαχρονικά τον στηρίζουν βρέθηκε ο Θανάσης Παπαγεωργίου, τις μέρες που προηγούνται της κρίσιμης εκλογικής μάχης της 6ης Μαΐου.
Όπως είναι σταθερή η στάση του Θανάση Παπαγεωργίου για την επιλογή πολιτικής που θα βγάλει τη χώρα από την κρίση, το ίδιο σταθερή είναι και η σχέση του με τον κόσμο της Πιερίας. Στον δύσκολο αυτό δρόμο, η σχέση εμπιστοσύνης που έχει δομηθεί όλα αυτά τα χρόνια είναι κάτι στο οποίο μπορείς να βασιστείς.
Χαρακτηριστικές των παραπάνω, είναι οι κουβέντες που γίνονται αυτές τις μέρες στα χωριά που επισκέπτεται ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.
Όπως είπε ένας από τους συνομιλητές του:
«Αγαπητέ Θανάση, μεγάλωσα το ΠΑΣΟΚ μαζί με τα παιδιά μου. Δεν θα το αφήσω τώρα, γι’ αυτό σε στηρίζω. Ξέρω ότι μπορώ να βασιστώ σε σένα, ότι θα μείνεις πιστός στην ψήφο μου, στην κοινή μας αφετηρία και ιδεολογία. Μετά τις εκλογές οι Βουλευτές εκπρόσωποί μας θα δοκιμαστούν και πρέπει ν αντέξουν. Δεν είναι ώρα για πειράματα νέων άγνωστων επιλογών ή του «ναι μεν αλλά». Είσαι δοκιμασμένος στα δύσκολα, σταθερός και καθαρός στη σχέση σου με τους πολίτες και την πολιτική».