Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Πέταξε έξω θαμώνα που έβρισε την Ελλάδα!

Δεν του αρέσουν τα… παρατράγουδα! Ο Σταμάτης Κραουνάκης (φωτ.) σε παράστασή του στην Πάτρα πέταξε έξω από το μαγαζί έναν θεατή που τον διέκοψε για να χαρακτηρίσει την Ελλάδα με
υβριστικό τρόπο.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο ο Κραουνάκης εμφανίστηκε στην Ακτή Δυμαίων με τον θίασό του Σπείρα-Σπείρα παρουσιάζοντας τη μουσικοθεατρική παράσταση Δεν μασάμε 2012 φιλιά .

Πραγματικά η πρωτοποριακή δουλειά του καλλιτέχνη χειροκροτήθηκε θερμά από τους παρευρισκομένους και αν δεν συνέβαινε ένα… παρατράγουδο, θα λέγαμε ότι τα πάντα κύλησαν υπέροχα σε αυτό το διήμερο του καλλιτέχνη. Ενα θαμώνας, προφανώς παρασυρμένος από τα σατιρικά κείμενα της παράστασης, πετάχτηκε και χαρακτήρισε π… την Ελλάδα.

Μόλις ο Κραουνάκης άκουσε αυτό τον χαρακτηρισμό, έγινε έξαλλος και διέκοψε το πρόγραμμα, ζητώντας μάλιστα από τον θαμώνα να αποχωρήσει αμέσως από την αίθουσα. Πληρώνω το τραπέζι αυτού που είπε αυτή τη λέξη τώρα και παρακαλώ, αν έχει φιλότιμο, να φύγει από τον χώρο αυτό είπε συγκεκριμένα ο τραγουδιστής. Το μέρος του Κραουνάκη πήραν και οι υπόλοιποι θαμώνες, που ζητούσαν κι εκείνοι να φύγει από τον χώρο ο υβριστής.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης ενοχλείται πολύ από τέτοιες συμπεριφορές - παρατράγουδα και παρ ότι ανήκει στους καλλιτέχνες οι οποίοι θέλουν να συμμετέχει το κοινό στην παράσταση, δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του, όταν πρόκειται για ύβρεις και δη σε λάθος αποδέκτες… λέει στην Espresso στενός συνεργάτης του.

http://www.axortagos.gr/