Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΙΕΡΙΑΣ

Μας το έστειλε η Π.Ε.ΠΙΕΡΙΑΣ..... Ευχαριστούμε πολύ

 Με θαυμασμό και συγκίνηση εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους αθλητές και τις αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης για τη μεγάλη
τους επιτυχία  να κατακτήσουν ένα κύπελλο και πέντε μετάλλια από τη συμμετοχή τους στο 78ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας για τις κατηγορίες Ανδρών-Γυναικών, Νέων και Εφήβων-Νεανίδων.


Η επιτυχία τους, που έδωσε υπερηφάνεια  και χαρά στην Πιερία, δικαιώνεται μετά από επίμονη, σκληρή και  επίπονη  προσπάθεια και προετοιμασία, ενώ τόσο ο προπονητής όσο και η διοίκηση
συνέβαλαν τα μάλα στην επίτευξη του στόχου.


Εύχομαι  από τα βάθη της καρδιάς μου να συνεχίσετε με το ίδιο σθένος και μεράκι να  εκπληρώνετε τα όνειρά σας, να καταγράφετε πάντα ανοδική πορεία, προκαλώντας δυνατές συγκινήσεις και προβάλλοντας παράλληλα  με τις διακρίσεις σας τον όμορφο τόπο μας.


Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας στηρίζει τον αθλητισμό, που αποτελεί ασφαλή διέξοδο για τη νεολαία καθώς  και τις προσπάθειες  που προάγουν τα ιδεώδη και τις αξίες του. Άλλωστε,  οι επιτυχίες που σημειώνονται αναπτερώνουν το ηθικό μας  ιδιαίτερα σ΄αυτή τη δύσκολη συγκυρία για εμάς τους Έλληνες.


                                                 Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

                                                                   ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ