Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Ο Κυριάκος και η ακροδεξιά

Μας το έστειλε το statesmen..... Ευχαριστούμε πολύ
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΖΕΡΒΟΣ

Τα θέματα ασφάλειας, ή μάλλον της… απουσίας της, καθώς και της εγκληματικότητας κυριαρχούν
στην ατζέντα της καθημερινότητας. Ειδικά για το Λεκανοπέδιο της Αττικής, και ειδικότερα τη Β’ Αθηνών, τη μεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια της Ευρώπης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που με τις παρεμβάσεις του προσδοκά βάσιμα σε ένα ικανοποιητικό εκλογικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση της 6ης Μαϊου, μίλησε σήμερα στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ. Και ήταν αποκαλυπτικός.

«Το ζήτημα της ασφάλειας είναι το δεύτερο μεγαλύτερο πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας μετά την οικονομία. Το πρόβλημα αυτό δεν έχει ιδεολογική απόχρωση. Είναι ένα πραγματικό ζήτημα και πρέπει να αντιμετωπιστεί» σημείωσε με έμφαση ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος πρόσθεσε, στο ίδιο πνεύμα: «Είτε αρέσει, είτε δεν αρέσει σε κάποιους, σε μια σύγχρονη κοινωνία η τήρηση του νόμου εξασφαλίζεται από τη δράση της Αστυνομίας. Τόσα χρόνια που η Αστυνομία δεν είχε την απαραίτητη πολιτική κάλυψη να κάνει τη δουλειά της, την υποκατέστησαν φαινόμενα σαν τη νεοναζιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή».

Ο Τομεάρχης Περιβάλλοντος της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιος στη Β’ Αθηνών, δεν παρέλειψε να μιλήσει ευθέως για την εθνική αναμέτρηση με αντίπαλο την ακροδεξιά.

«Ο μόνος τρόπος για να πάρουμε το οξυγόνο από την ακροδεξιά, είναι να αντιμετωπίσουμε με δημοκρατικούς τρόπους, με τρόπους που συνάδουν με την παράδοση της χώρας μας, τα πραγματικά προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας», σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.