Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για την Εργατική Πρωτομαγιά 2012

Μας το έστειλε η Π.Ε.ΠΙΕΡΙΑΣ..... Ευχαριστούμε πολύ

Όλοι μας ζούμε μια περίοδο σημαντικών γεγονότων που επηρεάζουν και επιδρούν τόσο στην προσωπική, οικογενειακή και επαγγελματική
μας ζωή αλλά.. και η δυσκολότερη περίοδος στα Αυτοδιοικητικά Χρονικά στην Ιστορία της Ελλάδας, μετά την μεταπολίτευση.

Στη σύγχρονη Ελλάδα, τις μειώσεις και τους περιορισμούς τους ζούμε καθημερινά σε πολλά επίπεδα κυρίως στα οικονομικά. Και όλα αυτά…. Με μια πρωτόγνωρη μείωση μισθών, μείωση δαπανών, μειώσεις εσόδων, μειώσεις….., μειώσεις….εξαιτίας των συνεπειών της μεγάλης οικονομικής κρίσης.

Από τη θέση της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας βιώνω με τους συνεργάτες μου όλες τις νέες θεσμικές διοικητικές αλλαγές διασφαλίζοντας τη Διαφάνεια στη Δημόσια Διοίκηση. Με φιλότιμες προσπάθειες των υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, των συνεργατών μου αλλά και τις δικές μου ενέργειες, αντιμετωπίζουμε το κλίμα δυσανασχέτησης της τοπικής κοινωνίας,   αποδεικνύοντας ότι οι περικοπές δεν έχουν καταβάλλει την ποιότητα παροχής υπηρεσιών προς τους συμπολίτες μας.

Η φετινή Πρωτομαγιά αποκτά ιδιαίτερα χαρακτηριστικά λόγω της προεκλογικής περιόδου που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη αλλά και λόγω των νέων κυβερνητικών μέτρων που αναμένετε να ανακοινωθούν. Καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε και να ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολίες έτσι ώστε να ανακάμψουμε ως κράτος και ως έθνος αποκαθιστώντας την εθνική μας αξιοπιστία, αυτοτέλεια και περηφάνια.

Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τον τόπο μας… τον  έχουμε δανειστεί από τους απογόνους μας και με αυξημένο το αίσθημα συλλογικής και ατομικής ευθύνης,
πρέπει να τους τον αποδώσουμε αλώβητο για μια αειφορική ανάπτυξη.

                                        

                               Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

                                                ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ