Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Το χάος είναι ελληνικό!

Μας το έστειλε η Όλγα Χωμενιδη

Γράφει ο ΒΑΒΕΛληνας

*Χθες το πρωί αυτοκτόνησε ένας 77χρονος έλληνας συμπατριώτης μας στο Σύνταγμα για
λόγους οικονομικούς. Χθές το απόγευμα αυτοκτόνησε στην Ιεράπετρα ένας 38χρονος αλβανός... συμπατριώτης μας για οικονομικούς λόγους.


*Το πρώτο συμβάν αναλύθηκε,σχολιάστηκε, αναδείχθηκε από τους πολιτικούς και τα κανάλια. Το δεύτερο συμβάν πέρασε στο ντούκου. Όπως και τα περισσότερα από τα 450 άτομα που έβαλαν τέλος στη ζωή τους για οικονομικούς λόγους το 2011.

*Το εκρηκτικό μίγμα της επιλεκτικής μνήμης και του επικοινωνιακού χειρισμού των υποθέσων, σε όλο του το μεγαλείο, με μοναδικό στόχο να μην διαχειριστείς σε βάθος το πρόβλημα.

*Ο Σαμαράς πάντως, όπως λέει στο άρθρο του στη WSJ, θέλει να κάνει την Ελλάδα πρωτοφανές θετικό παράδειγμα για την Ευρώπη. Ο Λυμπερόπουλος των ταξιτζήδων το ξέρει; Το εγκρίνει;

* "Ο Σαμαράς θέλει η Κομισιόν μπορεί"που έλεγε και το spot του Λαλιώτη.  Αφού λοιπόν η Ελλάδα θέλει να γίνει παράδειγμα, η Κομισιόν σκέφτηκε να βάλει στην τριμηνιαία της έκθεση και έναν νέο φόρο. Το φόρο ιδιοκατοίκησης. Το επόμενο στάδιο είναι να φορολογήσουν ακόμη και την αναζήτηση καλύτερου σπιτιού στον spitogato.

*Ο μόνος που έχει δίκιο είναι ο καταπληκτικός τραγουδιστής Γιώργος Μαργαρίτης που λέει "κάποιοι πολιτικοί δεν πρόσεξαν την πατρίδα". "Αφού κάποιοι ήξεραν γιατί δεν προειδοποίησαν;" αναρωτιέται. Απάντησε κανείς;.....Κανείς!

*Η Ελενα Ράπτη, η καναλοπρόβλητη βουλευτής της Θεσσαλονίκης,έχει τα δικά της θέματα. Δεν έχει πολύ χρόνο να απαντήσει, την κυνηγάνε τα προσωπικά της θέματα. Αφήστε δε που κάνει πλέον και διεθνή καριέρα για τα θέματα της προσωπικής της ζωής. H Ηurriyet τόσο στην τουρκική όσο και στην αγγλική έκδοση προβάλουν τη διάψευση της: "Δεν έχω σχέση με τον Kenan Imirzalioglu".  Με τι έχει σχέση φαντάζομαι να μην το μάθουμε από τον υπόλοιπο βαλκανικό τύπο.



Φωτογραφία: 'Chaos' - Original Digital Abstract - Henderson Art

http://5dnews.blogspot.com/