Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

CRASH: Οι Τροϊκανοί ρίχνουν χοντρά λεφτά στα Μ.Μ.Ε. για προπαγάνδα!

Ζούμε σε μία χώρα όπου τα γρήγορη κυρίαρχα ΜΜΕ δείχνουν γρήγορη προσαρμογή στη νοοτροπία της αποικίας. Μέχρι σήμερα αποχωρούσα πως οι εγχώριοι υπάλληλοι της κύριας Μέρκελ επιχειρούν να επιβάλλουν στα Ελληνικά ΜΜΕ και τις απόψεις τους περί της ελευθερίας της έκφρασης.

Οι αποκαλύψεις του Γεωρ. Καρατζαφέρη μου έδωσαν την απάντηση που δεν
ήθελα να πιστέψω.
Φτάνοντας στα γραφεία του ΛΑ.Ο.Σ. το βράδυ της Κυριακής στις 19 Φεβρουαρίου, λίγες μόλις ώρες μετά από τις διαγραφές, για μια συνέντευξη με τον Γιώργο Καρατζαφέρη, ομολογώ πως δεν ήμουν προετοιμασμένος για τα όσα άκουγα. Αν και γνώριζα ότι οι στιγμές ήταν συναισθηματικά φορτισμένες, καθώς λίγο πριν είχαν ανακοινωθεί οι μεταγραφές Βορίδη-Γεωργιάδη στην Ν.Δ., δεν περίμενα να μου επιβεβαιώσει τους χειρότερους φόβους μου. Ό,τι, δηλαδή, στην Αθήνα πέφτουν εκατομμύρια εκατομμυρίων από την τρόικα και τους δανειστές σε "έγκριτους" και "έγκυρους" συναδέλφους μου, αλλά και σε εκδοτικά συγκροτήματα, προκειμένου να περάσει η γραμμή του μνημονίου ως "απόλυτη επιτυχία".

Η αποκάλυψη είναι συγκλονιστική. Την ώρα που η Ελλάδα "πυρπολείται" με εισπρακτικά μέτρα, την ώρα που υπάρχει προφανής ανακολουθία της λαϊκής βούλησης με το πολιτικό σύστημα και την κυβέρνηση που έχει εγκαθιδρύσει, στην Αθήνα εταιρείες δημοσίων σχέσεων μοιράζουν για λογαριασμό των διεθνών τοκογλύφων λεφτά με το τσουβάλι σε μεγάλα εκδοτικά συγκροτήματα για να πείσουν την κοινή γνώμη ότι οι Γερμανοί είναι φίλοι μας, ότι μας σώζουν από την πείνα και από την εξαθλίωση. Στο μυαλό μου έρχονται ξαφνικά όλοι εκείνοι οι "νομοταγείς συνάδελφοι", που καθημερινά παλεύουν με νύχια και με δόντια για να εκφοβίσουν τον κόσμο, μεταφέροντας εικόνες Αποκάλυψης σε περίπτωση που εν συνταχθούμε απόλυτα και αδιαμαρτύρητα στις επιταγές της τρόικας. Όλοι όσοι επιχειρηματολογούν ώστε η "κατοχή" να εμφανιστεί ως όαση.

Ο Καρατζαφέρης είναι χειμαρρώδης, καταιγιστικός. Επιβεβαιώνει ότι γνωρίζει τις πληροφορίες για μία εφημερίδα που χρηματοδοτήθηκε με πάρα πολλά λεφτά για να παίξει σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωση της κοινής γνώμης. Τονίζει, μάλιστα, με νόημα ότι οι τροικανοί με τα δικά τους, τα "ντόπια", όπως τα χαρακτηρίζει, συμφέροντα, μοιράζουν χρήματα για την προβολή των θέσεων τους.
Μάλιστα προχωράει και ένα βήμα παρακάτω. Όταν τον ρωτάω αν γνωρίζει δημοσιογράφους που βρίσκονται σε pay-roll (παίρνουν, δηλαδή μισθό για να "παπαγαλίζουν" τις θέσεις της τρόικας και των δανειστών), το ύφος του γίνεται βλοσυρό. Ο τόνος της φωνής του αλλάζει: "Δές πόσοι δημοσιογράφοι ήταν αντιμνημονιακοί και προέκυψαν τον τελευταίο καιρό μνημονιακοί. Αν κάποια στιγμή βάλω στο δικό μου κανάλι τι έλεγαν στα κανάλια τους πριν από ένα μήνα και το τι λένε τώρα, ο κόσμος θα ανατριχιάσει. Δεν είναι οι κωλοτούμπες των κομμάτων, αλλά οι "κωλοτούμπες" των ΜΜΕ οι πιο σημαντικές.

Ομολογώ ότι τα όσα ακούω επιβεβαιώνουν φόβους μου. Η σκληρή στάση υπέρ του Μνημονίου ορισμένων μεγάλων εκδοτικών συγκροτημάτων εδώ και δύο σχεδόν χρόνια είναι κάτι που δεν μπορεί να ερμηνευθεί, ακόμα και αν το δεχθεί κανείς ότι πραγματικά πιστεύουν χωρίς υστεροβουλίες στην συνταγή των δανειστών.
Είναι κάτι που δεν ήθελα ποτέ να πιστέψω. Έχουμε μία Ελλάδα που βομβαρδίζεται καθημερινά με την άποψη ότι οι Γερμανοί και οι Ευρωπαίοι μας σώζουν, ότι μας νοικοκυρεύουν την ώρα που συνθλίβεται ο κόσμος. Δεν τα λέμε εμείς. Τα λέει ένας άνθρωπος που μπαινοβγαίνει στο Μαξίμου, γνώριζε όσα μας κρύβουν οι πολιτικοί αρχηγοί, όσα συζητούνται πίσω από τις κλειστές πόρτες. Τα όσα αποκαλύπτει ο Γιώργος Καρατζαφέρης στη συνέντευξη του με βάζουν σε σκέψεις και δημιουργούν δεκάδες ερωτήματα.

Υπάρχει πατρίδα και πατριωτική συνείδηση η υπάρχει μία "ακάθαρτη γραμμή" μαύρου χρήματος που θυμίζει μεθόδους άλλης αποχής; Υπάρχουν άραγε προδότες που βάζουν το προσωπικό τους κέρδος πάνω από την πατρίδα; Τι άλλο γνωρίζει ο Γιώργος Καρατζαφέρης και τι οι άλλοι οι πολιτικοί αρχηγοί για τα όσα συμβαίνουν πίσω από τις κλειστές πόρτες του Μαξίμου;

Σκέφτομαι ότι θα πρέπει να σταθμίσω ότι ο Καρατζαφέρης είναι λίγο "πειραγμένος" με τα όσα έχουν γίνει στο κόμμα του. Το θεωρεί "παιδί" του, το έφτιαξε ο ίδιος από πόλη σε πόλη και από χωριό σε χωριό. Παραδέχεται τώρα ότι Βορίδης και Γεωργιάδης νομίζουν ότι θα τον απομακρύνουν και ότι θα τον αντικαταστήσουν. "¨Αυτά τα πράγματα θέλουν και μία σειρά, μου λέει πριν ξεκινήσουμε. Ακόμα και το 80% να πετάξει στην θάλασσα κανείς απ'όσα λέει ο Καρατζαφέρης, ακόμα κι αν δεχθώ τα όσα λέει είναι αποτέλεσμα του θυμικού, μόνο μια σκέψη μου έρχεται στο μυαλό: με όσα συμβαίνουν στην "μπανανία" του Βαλκανικού νότου, την ώρα που υπάρχουν Έλληνες που προωθούν πρόστιμα και διαφόρων μορφών "τιμωρίες" και "λάσπες" εναντίον όσων έχουν διαφορετική άποψη για την "αλληλεγγύη" και την "υποστήριξη" των "γερμανικών δυνάμεων κατοχής", μία είναι η λύση: δαγκώνεις το διαβατήριο και ετοιμάζεσαι.

(κύρια σημεία της συνέντευξης Γ. Καρατζαφέρη στον Γ. Τράγκα, απο το περιοδικό "crash".)

ΤΡ: Είπες ότι μυστικόβουλοι έπεισαν το Σαμαρά να τους πάρει. Μπορεί να είναι και εκδοτικό συγκρότημα αυτό που τους έπεισε γρήγορα, που του έβαλα στο μυαλό να... κόψει ένα κομμάτι από τον ΛΑΟΣ;

"Το έχω ακούσει και εγώ αυτό που υπονοείς. Ότι χρηματοδοτήθηκε μια εφημερίδα με πάρα πολλά λεφτά για να παίξει κάποιο.. ρόλο. Ξέρω βέβαια ότι οι τροϊκανοί με τα δικά τους, ντόπια συμφέροντα μοιράζουν χρήματα για την προβολή των θέσεων τους".

ΤΡ: Μοιράζουν οι τροϊκανοί λεφτά για τη προώθηση των συμφερόντων της τρόικας;

"Ναι, ακριβώς για να φτιάξουν την εικόνα τους"

ΤΡ: Δηλαδή, να περάσουν το μνημόνιο.

"Ναι, για να περάσουν το μνημόνιο".

ΤΡ: Και πέφτουν λεφτά για να περαστεί το μνημόνιο;

"Σαφώς, πέφτουν λεφτά. Και δεν μιλάω για ένα πακέτο τσιγάρα"

ΤΡ: Και υπάρχουν εφημερίδες που τα "παίρνουν" από πηγές που θέλουν την προώθηση του μνημονίου και της τρόικας;

"Δεν ξέρω αν αυτή η καταβολή έμμεση η άμεση"

ΤΡ: Και υπάρχει pay-roll για δημοσιογράφους η μόνο για συγκροτήματα;

"Δείτε πόσοι δημοσιογράφοι ήταν αντιμνημονικοί και τι προέκυψαν τον τελευταίο καιρό μνημονιακοί. Αν κάποια στιγμή βάλω στο στο δικό μου κανάλι τι έλεγαν στα κανάλια τους πριν από ένα μήνα και τι λένε τώρα, ο κόσμος θα ανατριχιάσει. Δεν είναι οι "κωλοτουμπές" των κομμάτων, αλλά οι "κωλοτούμπες" των ΜΜΕ είναι οι σημαντικές".


"Αυτό είναι ένα μικρό απόσπασμα από το περιοδικό "CRASH", σε συνέντευξη που έδωσε ο Γ. Καρατζαφερης, στην Γ. Τράγκα, και αναρτήθηκε στο ιστολόγιο Στα Παρασκήνια. Πραγματικά αποκαλυπτικός ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ στο θέμα χρηματοδότησης της τρόικας προς τους πουλημένους δημοσιογράφους και εκδότες, αξίζει να τη δείτε στο περιοδικό crash, και υπόλοιπα καυτά θέματα"



http://logioshermes.blogspot.com/2012/03/blog-post_375.html