Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Πιερικός Αρχέλαος – Πέραμα


Πιερικός Αρχέλαος – Πέραμα

Το Σάββατο στις 5,00 μ.μ. στην Κατερίνη

Δημήτρης Γαλάνης:                         
«Όταν οδεύεις προς ένα στόχο, είναι σημαντικό να προσέχεις στο δρόμο σου. Αυτό σε διδάσκει και σε πλουτίζει»
Κώστας Μπεχλιβάνης:
                    
«Με τη βοήθεια του κόσμου ελπίζουμε ότι θα ξαναγυρίσουμε στις επιτυχίες»

Αγώνας δρόμου θα είναι και αυτός το Σάββατο στην Κατερίνη όπου φιλοξενείται η ομάδα του Περάματος. Και αυτή, δώδεκα αγώνες πριν τη λήξη του πρωταθλήματος, δίνει τη δική της μάχη για την παραμονή στην Α2 εθνική κατηγορία.

Οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία για μια ακόμη φορά να απολαύσουν ένα μπασκετικό θέαμα, αφού πρόκειται για ένα παιχνίδι που ο κάθε ομάδα έχει την ίδια ανάγκη για τους πολύτιμους βαθμούς.

Για τον αγώνα, ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Γαλάνης και ο καλαθοσφαιριστής και αρχηγός της ομάδας Κώστας Μπεχλιβάνης, στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου www.pierikosbc.gr  δήλωσαν τα εξής:

Δημήτρης Γαλάνης – προπονητής: «Δεν υπάρχουν πια σημαντικά και λιγότερο ή περισσότερο σημαντικά παιχνίδια. Όλα  τα παιχνίδια από την πρώτη μέρα που ήρθα στην ομάδα είναι κρίσιμα. Απλά τώρα πια είμαι λίγο πιο αισιόδοξος και ικανοποιημένος, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα γιατί κάνουμε γενικά αρκετά καλή προπόνηση. Όταν οδεύεις προς ένα στόχο, είναι σημαντικό να προσέχεις στο δρόμο σου. Αυτό σε διδάσκει και σε πλουτίζει».

Κώστας Μπεχλιβάνης – καλαθοσφαιριστής: «Όπως με όλα τα παιχνίδια στην έδρα μας από δω και πέρα, έτσι και με το Πέραμα δεν έχουμε περιθώρια απωλειών. Το Πέραμα είναι μια απρόβλεπτη ομάδα με έμπειρους παίκτες που μπορεί να φέρει οποιοδήποτε αποτέλεσμα. Σίγουρα θα παρουσιαστεί αλλαγμένο με τον νέο του προπονητή, τον Κώστα Σορώτο. Εμείς όμως θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τυχόν εκπλήξεις στο παιχνίδι τους και με τη βοήθεια του κόσμου ελπίζουμε ότι θα ξαναγυρίσουμε στις επιτυχίες».