Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Πρόγνωση καιρού του Περιφερειακού Μετεωρολογικού Κέντρου «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»


Σύμφωνα με τη σημερινή (Τετάρτη 8/2/2012) πρόγνωση του Περιφερειακού Μετεωρολογικού Κέντρου «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»:

·         Σήμερα Τετάρτη ασθενείς χιονοπτώσεις σε όλη την Κεντρική Μακεδονία – Ανατολική Μακεδονία και Θράκη που θα διαρκέσουν μέχρι το βράδυ.
·         Αύριο Πέμπτη νεφώσεις αυξημένες κατά τόπους, με πιθανότητα ασθενών χιονοπτώσεων στη Δυτική Μακεδονία – Πιερία – Χαλκιδική και Θράκη. Οι όποιες χιονοπτώσεις σταδιακά θα περιοριστούν. Στη Θράκη βελτίωση καιρού από το μεσημέρι. Από το βράδυ όμως πύκνωση νεφώσεων και ασθενείς χιονοπτώσεις στη Δυτική Μακεδονία – Πιερία – Χαλκιδική – Ημαθία – Πέλλα και κοιλάδα Αξιού.
·         Την Παρασκευή αυξημένες νεφώσεις με έντονες χιονοπτώσεις στη Πιερία– Ημαθία – Πέλλα και κοιλάδα Αξιού (Σίνδος – Χαλκηδόνα- Κουφάλια), ενώ ασθενείς χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στη Χαλκιδική.
·         Το Σάββατο  στη Δυτική Μακεδονία - Πιερία– Ημαθία – Πέλλα και κοιλάδα Αξιού έντονες χιονοπτώσεις και με πιθανότητα ασθενών χιονοπτώσεων στην υπόλοιπη Κεντρική Μακεδονία.
·         Την Κυριακή στη Δυτική Μακεδονία - Πιερία– Ημαθία – Πέλλα και κοιλάδα Αξιού έντονες χιονοπτώσεις και με μικρότερη πιθανότητα ασθενών χιονοπτώσεων στην υπόλοιπη Κεντρική Μακεδονία.
·         Τη Δευτέρα ενδείξεις για έντονα φαινόμενα με βελτίωση από το βράδυ. Για τη Δευτέρα όμως θα σας ξαναενημερώσουμε μέχρι την Παρασκευή.
·        Μέχρι την Κυριακή, που θα ανέβει η θερμοκρασία θα σημειωθούν  χαμηλές θερμοκρασίες και θα έχουμε παγετό, ενώ και κατά τόπους και ολικό παγετό. Ιδιαίτερη προσοχή τις βραδινές και πρωινές ώρες στα οδικά δίκτυα.