Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Όταν ο Γ. Μουρούτης χτυπούσε την πόρτα του Ελληνικού Μετώπου του Βορίδη


Θεωρείται ότι λύνει και δένει στη Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά αφού βρίσκεται στο πλευρό
του πάρα πολλά χρόνια. Πέρασε από τις συμπληγάδες της αποχώρησης του νυν αρχηγού της ΝΔ από το κόμμα του και τον ακολούθησε και στην Πολιτική Άνοιξη.

Όταν στις 18 Φεβρουαρίου 2000, ο Αντώνης Σαμαράς ανακοίνωσε ότι η «Πολιτική Άνοιξη» θα απείχε από τις εκλογές της 9ης Απριλίου του 2000, ο Γιώργος Μουρούτης έμεινε άνεργος.

Και όπως αποκαλύπτει σήμερα το diktionews.gr ο νυν αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ και στενότατος συνεργάτης του προέδρου της, χτύπησε πολλές πόρτες. Μία από αυτές ήταν και του Ελληνικού Μετώπου, το κόμματος που είχε ιδρύσει ο Μάκης Βορίδης, το σημερινό κορυφαίο στέλεχος του ΛΑΟΣ και υπουργός Μεταφορών της κυβέρνησης Παπαδήμου.

Μάλιστα τότε είχε εμφανιστεί στον Βορίδη ως image maker που θα έφτιαχνε το πολιτικό προφίλ του ίδιου του αρχηγού του Ελληνικού Μετώπου όσο και του ακροδεξιού κομματιδίου του.

Όμως ο Γιώργος Μουρούτης «έφαγε πόρτα» από τους ακροδεξιούς και έπρεπε να περιμένει μέχρι το 2004 οπότε ο Αντώνης Σαμαράς επέστρεψε ως ευρωβουλευτής στη ΝΔ για να ανασάνει επαγγελματικά.

Μια ακόμη λεπτομέρεια; Ο κ. Μουρούτης είναι απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών από το οποίο είχε αποφοιτήσει και ο κ. Βορίδης αλλά και ο αδελφός του νυν αναπληρωτή εκπροσώπου τύπου της ΝΔ. Το συγκοινωνούν δοχείο λοιπόν υπήρχε για να γίνει η επαφή έστω και αν το αποτέλεσμά της δεν ήταν θετικό.

Κατά τα λοιπά ο κ. Μουρούτης καταφέρεται σήμερα με δριμύτητα κατά των... ακροδεξιών του ΛΑΟΣ!

http://diktionews.gr/parapolitika/578-2012-02-04-19-14-31