Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

ΧΙΟΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΤΗΝ ΚΕΔΚΕ: α. ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.β. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΛΕΓΧΟ. γ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ.....



ΤΟΑΥΤΟΝΟΗΤΟ: Ο Χιονίδης ενημέρωσε το δημοτικό συμβούλιο, για όσα έγιναν στο συνέδριο της ΚΕΔΚΕ. Από όσα είπε το βασικότερο είναι πως για όλα φταίει ο χατζηπετρής, συγγνώμη το κράτος....Για τα δεκάδες εκατομμύρια χρέη του Δήμου Κατερίνης, για την κακοδιαχείριση που ο ίδιος ο Δήμαρχος κατήγγειλε στις δημοτικές επιχειρήσεις και για την πρωτιά στην διαφθορά που παραδοσιακά έχουν οι ΟΤΑ, φταίει ΜΟΝΟ το κράτος.....οκ. (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) .

ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ....μερικά σημαντικά που προκύπτουν από το συνέδριο της ΚΕΔΚΕ (ΕΔΩ),  είναι τα εξής αιτήματά τους:  


  • Οι δήμαρχοι ζητούν :

  • άρση του προληπτικού ελέγχου από τους Επιτρόπους (του Ελεγκτικού συνεδρίου προφανώς)

  • άρση του ασυμβίβαστου των Δημάρχων και 

  • περισσότερες αρμοδιότητες......

Δηλαδή οι "άρχοντές" μας είναι τόσο ικανοποιημένοι από την διαφάνεια, την χρηστή διοίκηση και την νομιμότητα στους Δήμους που δεν θέλουν έλεγχο από κανέναν για τις δαπάνες τους.......

Επίσης, είναι τόσο σίγουροι για την τιμιότητά τους και τόσο δυσαρεστημένοι από τον μισθό τους που θέλουν να μπορούν και να δουλεύουν......Ένας δήμαρχος που είναι πολιτικός μηχανικός για παράδειγμα......ζητούν να μπορεί να εκδίδει οικοδομικές άδειες στην πολεοδομία της οποίας προίσταται!!!!!!!!!

Και τέλος αφού τα πήγαν τόσο καλά με τις υπάρχουσες αρμοδιότητες θέλουν να αναλάβουν και άλλες!!!!!!!

(να δείτε που στο τέλος θα μας πουν πως μαζί τα φάγαμε....)