Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Ροζ σκάνδαλο απειλεί την αυλή πολιτικού αρχηγού


Είναι σοβαρός, πολύ σοβαρός, εμπνέει σεβασμό, παρότι μικρός στο δέμας, όμως φαίνεται να ακολουθεί πιστά τις επιταγές του διαχρονικού άσματος «είναι γάτα, είναι γάτα ο κοντός με τη
γραβάτα».

Άλλες φορές γάτα κι άλλες γάτος, αφού ο εν λόγω κύριος, που θεωρείται ως ένας εκ των εξ απορρήτων πολιτικού αρχηγού, αρέσκεται σε σεξουαλικές συνευρέσεις με άνω τους ενός – ή της μίας – παρτενέρ! Και όχι μόνον αυτό.

Το βίτσιο του είναι να διαθέτει την ευειδή συνοδό του – με την οποία συνδέεται περίπου ενάμιση τώρα – σε νέους με σφριγηλά κορμιά τα οποία αφού παρακολουθεί εν δράσει, ύστερα γεύεται και ο ίδιος!

Ο κύριος αυτός λοιπόν, ο οποίος φημίζεται για το… μπόι του, είναι φαν των τρίο κάτι που γνωρίζει και η σύζυγός του, καθότι χρόνια παντρεμένος και την ενοχλεί ιδιαίτερα. Όμως το γεγονός ότι προέρχεται από καλή οικογένεια δεν της επιτρέπει να… πέσει τόσο χαμηλά ώστε να τον ξεφωνίσει!

Όπως λένε οι φίλοι του «κοντού με τη γραβάτα», αυτός είναι τρελά ερωτευμένος με την 25χρονη. Μάλιστα όσοι την έχουν… γνωρίσει λένε ότι πρόκειται για έναν… άγγελο!

Το καλοκαίρι που μας πέρασε το ζευγαράκι είχε την χαρά να περάσει ένα υπέροχο εφταήμερο στη μαγευτική Ρόδο, αλλά και την ατυχία μαζί, γιατί λέγεται πως κάποιος… αδιάκριτος που τον αναγνώρισε τράβηξε μερικές… αναμνηστικές φωτογραφίες.

Η νεαρά, η οποία είναι γνωστή σε πολιτικούς και όχι μόνο κύκλους για τις ερωτικές επιδόσεις της, δεν δρα, βέβαια, με το αζημίωτο. Πρώτα απ’ όλα ικανοποιεί τη ματαιοδοξία της ότι βρίσκεται «μέσα» στους κύκλους της εξουσίας.

Από την άλλη ο… δικός της την πληρώνει αδρά για να του κάνει τα γούστα. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, κάθε μήνα φεύγουν από την τσέπη του μερικές χιλιάδες ευρώ και καταλήγουν στο σινιέ – και βέβαια πανάκριβο – πορτοφόλι της αγγελικής ύπαρξης.

Παράλληλα όμως – επειδή γνωρίζονται και αρκετά χρόνια – είχε φροντίσει να της βρει δουλειά στο γραφείο φίλου του πολιτικού, ως γραμματέως… γενικών καθηκόντων.

Πάντως το σημαίνον αυτό στέλεχος της πολιτικής ζωής φοβίζει ολοένα και περισσότερο με τα ερωτικά βίτσια του την αυλή του πολιτικού αρχηγού.

Οι πληροφορίες λένε ότι ο ίδιος ο αρχηγός προβληματίζεται παρά το γεγονός ότι ο… άνθρωπός του είναι και ο νεροκουβαλητής του από διάφορες πλευρές αλλά και κλείνει διάφορα μέτωπα με αμφιλεγόμενα πρόσωπα της δημόσιας ζωής, ιδιαίτερα επιχειρηματίες.


http://www.kentrinews.gr/