Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Εξαιρετικά επιτυχημένος ο χορός των συνταξιούχων ΤΕΒΕ Πιερίας


Με εξαιρετική επιτυχία και συμμετοχή άνω των 600 ατόμων πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σωματείου Συνταξιούχων Τ.Ε.Β.Ε. – Ο.Α.Ε.Ε. Ν. Πιερίας, όπως
αυτή υλοποιήθηκε στις 8 Ιανουαρίου 2012 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Mediterannean Πολυχώρου στην Παραλία Κατερίνης.
Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Βουλευτής του Νομού μας κ. Αμοιρίδης Ιωάννης, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κ. Μαυρίδου Σοφία και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Μακρίδης Νικόλαος, Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Χατζηχριστοδούλου Ηλίας και η Αντιπρόεδρος κ. Ματούλα Βελώνη, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Κατερίνης κ. Φαρμάκης Αστέριος, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Πιερίας κ. Εξίζογλου Χρήστος και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Κατερίνης κ. Τσιώτσιος Θεόδωρος με τον κ. Πούλιο Αθανάσιο καθώς και εκπρόσωποι των Βουλευτών κ. Παπαγεωργίου Αθανασίου, κ. Μίχου Μαρίας και κ. Κουκοδήμου Κωνσταντίνου και ως εκπρόσωπος του Σωματείου Συνταξιούχων ΤΣΑ Πιερίας ο κ. Τσιρογιάννης Κωνσταντίνος. Ακόμη, την εορταστική εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. κ. Τάτσης Παντελής και ο Γενικός Γραμματέας αυτής κ. Κωνσταντάς Σταύρος καθώς και αντιπροσωπείες των Σωματείων Συνταξιούχων O.A.E.E. – Τ.Ε.B.E. όμορων Νομών.
Όλοι οι ανωτέρω απεύθυναν σύντομους χαιρετισμούς με την έναρξη της εκδήλωσης, υποσχόμενοι ότι θα είναι στο πλευρό του Σωματείου και των μελών του στα πλαίσια των καθηκόντων, αρμοδιοτήτων και δυνατοτήτων τους.
Ο Πρόεδρος του Σωματείου κ. Κουτσής Δημήτριος και το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαρίστησαν τους εκπροσώπους του Νομού μας αλλά και όλα τα μέλη του Σωματείου για την παρουσία τους στην εκδήλωση και για τη χρόνια στήριξή τους σε όλες τις δραστηριότητες του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Συνταξιούχων Τ.Ε.Β.Ε. – Ο.Α.Ε.Ε. Κατά την ομιλία του ο Πρόεδρος επιγραμματικά αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι συνταξιούχοι του κλάδου μας καθώς και στις ενέργειες του Σωματείου για τη στήριξή τους.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. κ. Τάτση Παντελή για την αμέριστη προσφορά και στήριξή του στη λειτουργία του Σωματείου και για τα γραφεία της Ομοσπονδίας δόθηκε εικόνα της Αγίας Αικατερίνης, πολιούχου του Σωματείου Συνταξιούχων Τ.Ε.Β.Ε. – Ο.Α.Ε.Ε. Ν. Πιερίας.
Η γιορταστική εκδήλωση συνεχίστηκε με άφθονο φαγοπότι, χορό, κέφι και ξεφάντωμα.

Επιμέλεια Χάρης Μπαζάκος


http://portalpierias.gr/archives/1803