Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Καζαμίας Φεβρουαρίου με βόμβα: Ο Μωχάμεντ Αλ Τσακα-λια-ούντ Αμπτουλάχ θέλει το πλειοψηφικό πακέτο της Αναγέννησης Κολινδρού


Επειδή το τελευταίο καιρό όλοι οι Έλληνες οπαδοί οφθαλμοεξαπατούνται και ζούνε με τη προσμονή του "Ένας πρίγκηπας για την ομάδα μου" , τα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ  δίνουν τον Φεβρουάριο
μία αποκλειστική είδηση που θα προκαλέσει ντελίριο ενθουσιασμού στους πολυπληθείς οπαδούς της Αναγέννησης Κολινδρού....

Σύμφωνα λοιπόν με ασφαλείς!!! πληροφορίες τους, ο γνωστός ζάμπλουτος πετρελαιοπαραγωγός και Πρίγκηπας Μωχάμεντ Αλ Τσακα-λια-ούντ Αμπτουλάχ, ενδιαφέρεται να αγοράσει την Αναγέννηση Κολινδρού!!!

Είδηση που θα προκαλέσει φρενίτιδα ενθουσιασμού...

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι θα ΑΓΟΡΑΣΕΙ μαζί με την ομάδα και τα γήπεδα ποδοσφαίρου του Κολινδρού από το Δήμο Πύδνας Κολινδρού και δε θα τα νοικιάσει όπως θα επιθυμούσε ο κύριος Γιακουμάτος.

Στα σχέδιά του είναι να ανακαινίσει πλήρως το ένα και να γκρεμίσει το άλλο, χτίζοντας στη θέση του μεγάλο εμπορικό κέντρο και τεράστια ξενοδοχειακή μονάδα...κάτι που δεν αρέσει στον εμπορικό σύλλογο Κολινδρού.

Για την ομάδα της Αναγέννησης σχεδιάζει να τη βγάλει στο champions league...σε σύντομο χρονικό διάστημα και με παίχτες γηγενείς!!!

Η νυν διοίκηση της Αναγέννησης Κολινδρού εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να του παραχωρήσει την ομάδα δίχως χρήματα, αρκεί να υπογράψει προσύμφωνο όπου θα εγγυάται όλα τα παραπάνω, κάτι που δε βρίσκει σύμφωνο τον εκπρόσωπο του πρίγκηπα στον Κολινδρό, Ιμμάνου Ελ Τσακαλαούντ...



Τα σχολεία ξανακλείνουν από νέο κύμα χιονοπτώσεων που πλήττει τη Βόρειο Ελλάδα

Στο Κολινδρό τα προβλήματα είναι περισσότερα από τη προηγούμενη φορά και τα ατυχήματα από πτώσεις συγχωριανών μας είναι σοβαρότερα...

Η επέτειος της κήρυξης της Επανάστασης του Νικολάου Λούση δε θα γιορταστεί εξαιτίας νέας χιονόπτωσης.

Τα κούλουμα γίνονται στη πλατεία και τα αναλαμβάνει εξ' ολοκλήρου ο πολιτιστικός μας σύλλογος "Νικόλαος Λούσης", στήνοντας εκ νέου τα Χριστουγεννιάτικα σπιτάκια, μετατρέποντάς τα όμως σε Αποκριάτικα, κάτι που εξοργίζει τους δήμαρχο και αντιδήμαρχο αφού υποστηρίζουν ότι έγινε το κτίριο της δημαρχίας σαν καρναβάλι.
Τελικά όμως πείθονται και υποχωρούν.
Γίνεται μάλιστα κι ο Αποκριάτικος χορός του συλλόγου στο κτίριο.
Αντί για τρενάκι φέρνει λεωφορείο με ανοιχτή οροφή, προσφορά της Βασίλισσας Ελισάβετ για τις κουτσουμούρες που τις στείλανε τα παιδιά του ΣΦ ΠΑΟΚ Κολινδρού όταν πήγαν στο Λονδίνο για το ματς με τη Τόττεναμ.

Καταργείται το Έθιμο του πετάγματος Χαρταετού λόγω έλλειψης κατάλληλου χώρου στη πλατεία.

Εξοφλούνται οι καπνοπαραγωγοί για τις περσινές παραγωγές, όχι όμως ακόμη και οι βερυκοκοπαραγωγοί...